Baj ha nem tudok zsírosodni?
2017 szeptemberében kezdtem edzeni otthon, ekkor volt 5% testzsírom, ezt iskolába mérték meg.
most, 2019 janurájában kondiba kezdtem járni, minden szép és jó, hízok ahogy kell, viszont a testzsírom nem változik. onnan tudom mert most év végén volt egy vizsgálat, ott 6%-ot mutatott. esetleg ez baj? azt hallottam hogy az egészséges az 10%-nál van jelen. meg hogy akiknek alacsony tzs-jük van gyengébbek. én nem érzem magam gyenégnek, pont hogy magahmoz képest erősnek, nem vagyok fáradt, energikus vagyok. minden megy ahogy kell, de nemtudom hogy ez így egészséges-e.
Hagyjuk már ezeket az iskolai méréseket kérlek. Köze nincs az igazsághoz. Némi iránymutatás:
Akkor mondok konkrétat..
A karomon kitüremkedik az ér, látni lehet tisztán.
A hasamon is latszodik ugyanúgy.
A vállamon kirajzolódik minden egyes izomvonal, es ott is vannak erek.
A lábamon, vádlin ugyanúgy vannak erek.
Ektonorf testalkatú vagyok.
Persze ezek nem mindig olyan feltűnőek
Ha ebből nem esne le, mind a 6 kocka latszodik a hasamon, hulye nem vagyok, az nem zsír.8. Genetikailag nekem nincs.
Meg természetesen az oldalsó hasizmom is ugyanolyan látszik, szembeötlő
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Hogy visszatérjünk kicsit az eredeti kérdésre:
'Baj ha nem tudok zsírosodni?' Mindezektől függetlenül egyértelműen: Nem
Jólvan akkor xdd
Ezek szerint az iskolai mérések lósz@rt sem érnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!