Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Faj a terdem a padralepesnel....

Faj a terdem a padralepesnel. Mit csinalok rosszul?

Figyelt kérdés

Bemelegitek elotte 5perc taposas, csinalok par guggolast gimnasztikai gyakorlatot, nyujtast stb. 5kg os tarcsaval lepek fel ra, amit maga elott tartok. Probalok nem terdbol fel allni ra, es rendesen dolgozik a farizmom is, viszont a terdemet is erzem nagyon kozbe. Ugyanigy kitoresnel es guggolasnal is.

18/L

2019. jún. 14. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor pihentesd egy kicsit. Nekem is néha előjön a jobb térdemben. Addig váltok másik gyakorlatra
2019. jún. 14. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Pihentesd, használj térdgumit ha szükségesnek érzed.

Guggolásnál, kitörésnél ugye szabad súlyt használsz? A fixált mozgáspálya és a stabilizálóizmok kiesése hajlamos túlterhelni a térdet.

2019. jún. 14. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem guggolásnál fájt. Az volt rá a megoldás, hogy jobban bemelegítettem, elkezdtem szobabiciklizni, kb. 5-10 percet szobabiciklizek és utána állok neki guggolni, azóta nem fáj a térdem.
2019. jún. 14. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálj más bemelegítést, ami jobban kihasználja az izület mozgástartománáyt, jobban ken. pl egy biciklizés.
2019. jún. 14. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!