Szerintetek mennyi idő és tapasztalat kell ahhoz, hogy valaki személyi edző, táplálkozási tanácsadó legyen?
A kérdésem onnan ered, hogy én is játszadozom a gondolattal, hogy elmegyek ebbe az irányba, mert szeretem csinálni, rengeteg egészségügyi problémám van/volt, szóval nem is a "könnyű" úton megyek, meg szeretek segíteni az embereknek.
DE azért még bőven nem tartok ott, hogy ilyesmibe bele vágjak, ez tényleg csak úgy lehetőségként van előttem. Viszont erről merült fel bennem a fent látható kérdés. Mert azt látom, hogy manapság mindenki személyi edző, meg táplálkozási tanácsadó, meg mindenki iszonyúan ért mindenhez. Ami nyilván nem így van :D
Én pl egyszer fogadtam személyi edzőt, mikor először elkezdtem edzeni. Jónak tűnt a formája, hozzáértőnek tűnt, aztán megérkeztem a terembe élőben és már eleve azzal fogadott, hogy odakint bagózott. Utána miközben én edzettem konkrétan mellettem falta a pizzát, szóval nem is értem...
Köszönöm a válaszokat.
Elég meglepő igazából, pozitív értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!