Tudnátok nekem jó dietetikust ajánlani?
Figyelt kérdés
Aki össze tudna állítani nekem egy heti étrendet, ami segít, abban, hogy egészséges legyek és lefogyhassak 30 kilót, amit aztán képes legyek megtartani. Olyan személyt, aki akár interneten keresztül is felvenné velem a kapcsolatot vagy aki eljönne vidékre. Köszi!#táplálkozás #összeállítás #étrend #tapasztalat #étkezés #tanácsadó #dietetikus #szakember #képzettség #hét
2014. dec. 2. 15:50
1/5 Somogyi-Kovács Anita válasza:
Kedves Egészségre vágyó!
Az mdosz.hu-n a Tanácsadóknál is körül lehet nézni, de a háziorvos is tud ajánlani, szívélyes üdvözlettel, Klima Anita
2/5 anonim válasza:
Ezt hogyan gondolod? Menjen vidékre lakni hozzátok? Ez vicc?
3/5 anonim válasza:
Miért nem keresel a lakhelyed környékén? Én vidéki vagyok.. de nem tudok az ország másik végébe utazni....
4/5 A kérdező kommentje:
Nem lakni dehogyis...csak arra vagyok kíváncsi kit ajánlotok, kivel van tapasztalatok, aki tényleg jó!
2014. dec. 3. 21:36
5/5 anonim válasza:
Akiket eddig láttam, ugyanazt a mantrat toltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!