'Resistance band'- rosszat rendeltem? Segítség
Sziasztok!
Calisthenics edzésbe kezdtem, sajnos a rendes gyakorlatok nem mennek, mivel elég gizda vagyok. Ezért láttam videókban, hogy van ez a Resistance band, sokat tud segíteni a kezdőknek mondjuk a húzószkodásban. Néztem sok tutorialt, hogy milyen fajták vannak mi mire jó. Azt hittem jót rendeltem , de ez hihetetlenül kicsinek tűnik a videókban látottakhoz (félve gondolom, hogy azért, mert a Wish-ről rendeltem :/ .... )
Zöld színű, mérete: 600*50-0,9mm
Félek még kipróbálni is, sőt, nem is tudom. Ha ezt felkötöm a rúdra én sehogy sem húzom le a lábamig hogy aztán bele tudják "állni". Jó terméket vettem csak én nem értek hozzá? Valaki tudna tanácsot adni? Ha lehet a sok lenéző agresszív kommenteket most ne :D Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Fénysebesség határán a hosszak megváltoznak.
Szerintem csak egy tisztességes Calisthenics esnek szánták aki gyorsan csinálja a könnyű gyakorlatokat.
Ha elkezded gyorsabban, egyre könnyebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!