Ez a gumiszalag és hasizomkerék mennyire tűnik jónak/erősnek?
180cm magas és 73kg súlyú fiú vagyok. Pár hónapja rendszeresen edzem, szépen izmosodok, de arra gondoltam, feldobnám az edzést a következő két termékkel:
Ezt a gumiszalagot néztem ki, [link] , és mellé ezt a hasizomkereket: [link]
Valakinek tapasztalata ezekről?
Azt tudom, hogy jól meg lehet dolgoztatni velük a testet, de még életemben nem dolgoztam gumikötéllel és nem tudom, hogy nekem ez túl erős-e, elég lenne-e egy kicsit gyengébb vagy nem.
Ha nektek volt már, mi a tapasztalatotok? Nem szeretnék gyengét venni...
Ha értitek, mit akarok kérdezni(mert igazából én sem tudom pontosan, valami véleményre számítok:D), köszi előre is;)
A haskerék nagyon jó, azt csak ajánlani tudom!
A gumiszalaggal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de az is hasznos lehet kiegészítésnek. Én ha vennék, akkor a legerősebbet venném.
Nekem haskerékből ilyen van: [link] sok helyen kapni, szerintem ez a legjobb
A szalagot meg attól függ mire használnád, húzódzkodás segítésére pl jó, meg nyújtáshoz, szerintem effektíve csak azzal edzeni, nem elég.
Természetesen, mivel pár hónapja edzem, nem fogok mostantól csak gumiszalaggal edzeni :D Nehezítésként lenne jó egyes gyakorlatoknál, esetleg mondjuk egykezes húzódzkodásnál könnyítés képp, meg persze sok has/törzs erősítő gyakorlat is végezhető ilyen szalagokkal:)
A kerék meg megtetszett vélemények alapján:D
Szerinted ez a szalag is megfelelő? :D
Van itt, aki próbált már hasonló 130kg-ig terhelhető darabot?
Itt helyben sajnos nincs sportbolt, ahhoz el kell utazni, de lehet majd időt szakítok rá:)
Békakrokk!
Köszi a válaszod! Téged "ismerlek" innen a gyakoriról :D Azthiszem, Te is használsz gumiszalagot. Ha igen, milyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!