Bringazassal lehet izmos labakat epiteni? Ha sokat megy vele az ember és nem sik uzon hanem emelkedon hegyen?

Nem tudom ez direkt volt-e trollkodás, de egy átlag országúti bringás a szénszálas versenybiciklijével együtt 50kg és nem is tud több súllyal guggolni.
Egy rövidtávra orientált bringás, vagy egy akár egy normálisan kajáló bringásfutár viszont rendelkezhet erős lábakkal, persze ha csak tekeréssel közel se épít olyat, mint guggolással és felhúzással.

Ha pesti vagy #3 akkor menjél ki egy délután a margitszigetre. Tele van outisokkal. Olyan lábakat fogsz látni, hogy ihaj.
Egy ismét egy olyan kérdés, hogy igaz, hogy a válaszolók még bringát se nagyon láttak közelről de azért megmondják a tutit, mert a kondisok mindenhez is értenek...
Egyébként én is edzek kondiba.
Viszont szivesen bringaznek ilyenkor nyaron.
Es ezert erdekelt a tema...
En bringasoknal szalkas labakat lattam ami meretre nem volt tul nagy de száraz volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!