Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem van több...

Csak szerintem van több értelme a román felhúzásnak és a merevlábasnak sima testépítésbe?

Figyelt kérdés
Ha erőre megyünk nyílván nem, de ha ezeket különféle felhúzásokat csináljuk, koncentráltabban lehet egy izomra dolgozni, és kevesebb a sérülésveszély.
2019. jún. 5. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%

A mezei deadlift-nél nincs összetettebb gyakorlat egy átlag kondis számára. Naturálban pedig nincs értelme izolációnak. Viszont ha valaki nagyon szeretne, akkor végezhet külön a felhúzás után valamit célirányosan xy izomra, de voltaképpen csak a lelkét nyugtatja vele.

A sérülés pedig a gyenge törzsizmok tünete. Ha funkcionális vonalon is zajlik az edzés akkor nem kell félni a sérülésektől.

2019. jún. 5. 16:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát, kinek mi :)
2019. jún. 5. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:

A merevlábas szerintem is egy jó gyakorlat, sokkal jobb lábhajlítóra mint a sima. De a romániainál szvsz több értelme van normálisan csinálni.

Nem kell koncentráltan edzeni, csak a formára figyelni és hozni fogja az erőt és izmot.

2019. jún. 5. 17:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Naturalba felhuzas nagyon fontos. Szoval szerintem bem lehet helyetesiteni.
2019. jún. 5. 22:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem bírok rendesen felhúzni, de akinek nem fáj tőle az persze csinálja csak, de belegondolva szerintem simán helyettesítő egy egyszerű súlyós hiperhajlítással.
2019. jún. 5. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor tanuld meg csinalni.. egyebbkent.meg hogy helyetesited azzal mikor felhuzasban nagyobb resz van haz csuklya es fogas is bem csak a hat also resze. Illetve a idegrendszert ugy terheli ami sokat szamit naturba. Illetve nagy erot biztosit mi kihat minden masra ugyebar.

.

2019. jún. 5. 23:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem mondasz hülyeséget, de én 3éve edzek és azóta nem bírok rendesen felhúzni. Illetve ezt nem szó szerint kell érteni, voltam orvosnál, aztmondta teljesen jó a derekam, edzőnél is voltam, és mindenféle felhúzást megpróbáltunk, teljesen szabályos mindegyik, de egyszerűen másnapra mindíg fáj a derekam nagyobb húzások után.
2019. jún. 6. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkora sulyt huzz amivel megy egyenes hattal. Illetve milyen fajdalom ott? Ha izomlaz teljesen normalis ha netan kisebb fajdalom csigolyaknal azok nem nagy dolgok neke van neha 1-2nap azt elmulik. Meg is csak terhelve van. Ha rendesen kivitelezed a gyakorlatot nem szabad tortenie serulesnek.
2019. jún. 6. 15:42
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Edzoket meg szard le mit mondanak 95%ja szart se tud. "Aki nem tudja az tanitja"

Neten nezd profik higy csinaljak es azok videot nezd ahogy mutatjak hogyan kell csinalni ne ilyen 3honap okj papiros magyar edzotol ki szarabban nez ki mint a macskam

2019. jún. 6. 15:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Hetek szoktak lenni, hidd el a 3 év alatt nagyon sokszor próbáltam, a hátam egyenes de nem nagyon éri meg az a hetes csigolya fájás.
2019. jún. 6. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!