Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó lesz ez az edzés?

Jó lesz ez az edzés?

Figyelt kérdés

1 és fél éve kondiztam 2 hónapot majd abbahagytam. Az előző fél évet küzdősportoltam (box) az inkább kardió volt de néha erősítettünk is.

Most elkezdek újra járni kondiba mivel nincsenek már box edzések

Ez az edzésterv jó?

2-3 hétig teljes testes átmozgató edzés

Hétfő-Szerda-Péntek

majd ezután ugyan ezeken a napokon A és B edzésre osztott edzések.

Viszont van rajtam egy kis felesleg kb. úgy nézek ki mint egy skinny fat de nem nagy a túlsúly viszont izmos sem vagyok.

Ezt a felesleget leszeretném közel megfelelő fehérje és szénhidrát bevitelleladni tehát még csütörtökönként eljárnák focizni

Hétfő-szerdán-pénteken is eltudnák járni focizni viszont ezeken a napokon kondiznák elég a csütörtöki foci/kardió jellegű de vannak benne kisebb távú sprintek. Vagy kondinapokon is beiktassak egy vagy kettő focit?

Pl. Hétfő kondi-foci

Kedd pihi

szerda kondi

csütörtök foci

péntek kondi

Ez így jó? ha nem esetleg ti mit változtatnátok? Szeretek focizni és van rá lehetőségem ezeken a napokon tehát ezzel az edzés módszerrel szerentém csökkenteni a súlyomat.

(keddenként nincs focira lehetőségem a többi napon viszont van)

Ui.:nem foci edzés csak egy szimpla 1órás meccs terembe vagy műfűvön

Szálkásítani nem akarom mert így is gyenge vagyok és erősödnöm kellene.

Tehát ez így jó lesz-e hogy heti 3kondi 2”kardió” ebből egy kondi után?

185cm 74Kg Kor: 16,5

Negatív kommentelők kíméljenek!

2019. máj. 28. 14:50
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg keddenként egy HIIT edzés és csütörtökön vagy pénteken edzés után foci.
2019. máj. 28. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:
teljesen jó. Viszont a kondi mindenképp foci előtt legyen vagyis ha megkésel vele akkor ha fociztál azon napon ne menj kondizni. 3nap edzésen minden izmot dolgoztass meg és főgyakorlatokra összpontosíts. Fekvenyomás, guggolás,,felhúzás, melrőlnyomás, a kiegészítő gyakorlatok csak másodlagosak.
2019. máj. 28. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!