Fizikai munkában jobban meg lehet erődödni mint kondizással?

Nem
Erő alapját fekvenyomás guggolás felhúzásban mérik.
Fekvenyomásban gyenge leszel mondj egy mozdulatot ahol melled tricepszed egyáltalán használod munkában ? Nemtudsz
Guggolásban szint úgy nem használod a teljes mozgéstartományt sosem
Felhúzásban meg nem nagy szint 50 kg os zsákot megemelni.
Szálkás leszel munkától? Testzsírszázalék az étrendtől függ.Feküdhetsz egy kriptában egész nap és ha nem eszel szalkas leszel.
Vagy pl szkander? Munkában mi erősíti a bicepszed? Egy kondis aki állva bicepszbe 50 el szériázik csutkából kitöri a karod.
Én akiket ismerek fizikai munkásokat egyik sem izmos.Én is fizikai munkát végzek részben és nem azért vagyok izmos mert megemelek valamit majd sétálok vele majd leteszem.
Száljatok le a földre.
Vagy küldjetek 1 munkás emberröl képet aki a munkától izmosodott meg .. nemtudsz szintén.
Hazudni meg felesleges magatokat veritek át.

"Fekvenyomásban gyenge leszel mondj egy mozdulatot ahol melled tricepszed egyáltalán használod munkában ?"
Hetes válasz pont cáfolja

2 nap alatt 40kg ment az egy iméstléses maxára ez még ha az egész patikát belefecskendezed a popsidba se működik. Abban erősödsz amit csinálsz ha jó boxoló vagy erős leszel fekvenyomásban? NEM!
Ha sokat cipekedsz erős leszel fekvenyomásban ? NEM!
És nincs a földön a több milliárd emberből olyan aki 2 nap alatt emel az 1rm-jén 40 kg ot.
Ő egy hülye mert azthiszi hazugsággal megtud etetni valakit.Te méghülyébb vagy mert te meg is eszed.
Amugy mondok valamit munkában folyton ugyanazt csinálod igy 1 honap után megszokod addig erősödtél picit tőle és ennyi volt. Ez olyan mintha naponta 20 fekvőt csinálnál és várnád hogy erős leszel. És nyugodtan hajtsd az "igazad".
Nem kell elfogadni és tanulni az igazságból.Tudod mit menj cipekedni és várd hogy izmos leszel addig én teremben kimaxolom a naturál határomat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!