Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjepor, BCAA, glutamin?

Fehérjepor, BCAA, glutamin?

Figyelt kérdés
Ezek nélkül is lehet eredményt elérni?
2019. máj. 12. 09:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akik ezek ellen vannak, azok simán csak csórók megvenni őket? De kell valami logikus érv az agyuknak ( = pl. semmit nem ér), hogy ne az egójuk sérüljön? Mert a szegénységgel nincs gond, de az idiótasággal igen.

Komolyan én mióta edzeni kezdtem nem ittam alkoholt egyáltalán (másfél éve), nem cigiztem, nem járok már úgy bulikázni, nem eszem szemét kajákat, stb. És az ilyen életmód változásokból hogy ilyen szarokra már nem költök, simán kijön az a havi kb. bő 15 ezer forint, amiket átlagban tápkiegekre költök.

Mindenből meg lehet találni a legolcsóbbat is, ami még jó és hatásos is. ProteinBuzz BCAA, GymBeam fehérje, GymBeam glutamin, stb.

2019. máj. 25. 07:33
 12/14 anonim válasza:

BCAA: diéta idején, éhgyomros aerob mellé még csak-csak, tömegelés alatt pénzkidobás.

Fehérjepor: kényelmi megoldásként tekintek rá, amatőr szinten semmi extra.

Glutamin: hobbi/amatőr szinten totál felesleges ha tömegelsz, ha diétázol.

2019. máj. 25. 09:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Ezeket honnan vetted
2019. máj. 25. 10:58
 14/14 anonim válasza:
2019. dec. 31. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!