Tényleg veszélyes a fehérje?
Nem konkrétan a fehérjere gondolok, tudom hogy kaja, csak por formájában.
Én egy összetevőtől aggódok. Ma rendeltem a Biotech-től vanilliásat.
Van benne tartrazin(színezék), és * jellel felvan tüntetve a zacskón hogy a tartrazin a gyermekek figyelmére és viselkedésére káros hatást gyakorolHAT.(17 vagyok)
EZT MENNYIRE KELL KOMOLYAN VENNI?
a másik kérdésem pedig az hogy whey pro-t rendeltem. A tejpor (ez is összetevő) mennyire mű cucc, mennyire káros? stb.
Mielőtt letamadnatok, nekem fontos hogy mit eszek, és próbálom elkerulni azt ami káros hatással van az egészsegre. Szóval kérlek, az válaszoljon rá aki ért a témához.
Köszönöm
A tartrazin egy szintetikus adalékanyag, amit szinte minden édességhez használnak. Azért írja oda a gyártó, hogy problémákat okozHAT, hogy saját magát mentesítse minden jogi probléma alól, előre is. Megnézel egy gyógyszer mellékhatásairól szóló papírt, ráírnak a -tól z - ig mindent, mert így később semmit nem lehet rájuk verni. Ha utánanézel a tartrazinnak, látni fogok, hogy amúgy is ettél már belőle kitudja mennyit életed során eddig, és ha eddig nem volt tőle bajod, mostantól sem lesz. :)
A tejpor a tejgyártás egy mellékterméke. (ami a tejgyártáshoz nem használnak fel, mert oda nem kell, nem úgy melléktermék, mint valami káros cucc, mint a vörös iszap, a nem is tudom melyik fém gyártásnál)
Ha van bármilyen jellegű vese betegséged / problémád, az emelt mennyiségű fehérje (2.5 tskg körül) már okozHAT problémát, de az is ritka, de persze akkor dokival érdemes konzultálni. remélem kielégítőre sikerült a válaszom.
Azért írjak rá, mert kiválthat ilyet, de nem feltétlen történik ez.. Sőt.
De sztem kisgyermekek vonatkozik főképp. Mondanám h nincs olyan hülye aki fehérjét ad a gyereknek, de lehet h h van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!