Keton, fehérje a vizeletben, mennyire veszélyes, mit jelent?
Fehérje attól is lehet, ha nem törölted jól meg magad és hüvelyváladék is került a mintába. Ezért mondják, hogy mosakodj előtte és középsugaras mintát adj.
Keton éhezéstől is, de ekkor acetonos a leheleted is, de gyakoribb, hogy egyszerűen a kevés folyadékfogyasztástól halmozódik fel.
Ahhoz, hogy biztosan ki lehessen jelenteni, hogy bakteriális fertőzésről van szó: vagy több értéknél kell elváltozás, pl: nitrit, vagy tenyésztésre kell küldeni a mintát.
Köszönöm.
Éhezni nem éhezek,annyit eszek mint egy ház.. hányni se hanyok egyáltalán.
Cukros se vagyok tudtommal,bár ez a vizsgálat csak a 26.hét körül lesz azt hiszem.Folyasom az eleje óta van,de a nőgyógyászom szerint ez ilyenkor normális.Lehet az került bele a vizeletbe?Mosakodni előtte nem Tudtam,mert fogalmam nem volt hogy elküld a mosdóba vizeletért.Akkor ne aggódjak?A nőgyógyászomhoz 4het múlva megyek csak legközelebb.
hólyaghurut miatt szedtem antibiotikumot, akkor 5-6hetes voltam
fájt a vesém és véreset pisiltam.. maga a pisilés nem fájt
én inkább beszedném a gyógyszert, kezeletlen fertőzés-felfázás is ojozhat vetélést, nyilván olyat írtak amit lehet terhesen szedni :) vese fájdalom nem lenne,ha csak hüvelyváladék került volna bele
Jó napot kívánok.
A keton egy módosult zsírsav amit a máj állít elő amikor A vérből ki fogyott a szénhidrát. Olyanoknak Termeli akik nem tudnak zsírt felvenni pl: agy. A ketont úgy lehet le írni mint egy energiakapszula ami a szénhidrátnál lassabban emésztenek a sejtek és Egészségesebb is.
Előnye: hasznosul a zsír, több energia(de lassabb)
Hátrány: szomjúság (mer a zsír nem tud sok vizet raktározni)
Ez a rövid válasz: Ne foglalkozz vele. veszélytelen
Más problémád van. Halgass az orvosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!