Mit jelenthet a feherje a vizeletben?
Tudom hogy elso sorban toxemia, de leirom mi a helyzet
A 16.heti nagylabor eredmenyem megjott, a klinikan ahova jarok mindig elkuldik emailben a leletet, bekarikazzak azt az erteket amelyikkel gond van es megirjak hogy mit kell tenni majd fel is hivnak. Jott is a telefon hogy a vizeletemben bakterium talalhato, szedjek Zinnat-ot, megkaptam a receptet ma elkezdtem szedni. Mas nem is volt bekarikazva a leletemen. Viszont azon megakadt a szemem, hogy a vizelet feherje pozitiv lett. Tudom hogy a toxemianak ez az egyik jele, ugyan a vernyomasom rendben van.
Felhivtam a dokimat, mondta hogy jovo heten amikor beszedtem az osszes eloirt Zinnat-ot, menjek be ujra es megismeteljuk a vizet vizsgalatot, ha a vernyomas rendben van, akkor ne aggodjak, megnezzuk jovo heten.
A kerdesem az lenne, hogy elofordulhat, hogy ez a bakterium okozza a feherjet a vizeletemben? V mitol lehet meg ha nem toxemia? Remelem elmulik jovo hetre
Kis mennyiségű fehérje simán előfordulhat terhesen, nem kell megijedni.
Amíg egy, esetleg két kereszt pozitív addig nincs nagy baj.
Koszonom a valaszokat, akkor megnyugodtam:)
Egy kereszt van egyebkent:)
Ment a zold kez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!