Ha közel 6 év edzés után nyomok fekve 110kg-t, guggolok 155kg-t és felhúzok 200kg-t, érdemes lenne inkább abbahagynom ezt a sportot?
Nézzük a rideg tényeket.Ez az eredmény gyenge.Valaki fél év edzéssel eléri ezt.Hány fiatal lemegy a terembe és pár hónap után már kinyomják a 100-at...
Én úgy látom,hogy ebben a sportban egyáltalán nem kifizetődő a kemény edzés.Nagyrészt a genetikán múlik minden.Nekem egyszerűen szar hozzá a genetikám.Én mindig nagyon gyenge voltam.A lányok simán lenyomtak szkanderben.48 kiló voltam,mikor lementem edzeni.A 10 kilós rúddal kezdtem a fekvenyomást.Ez magamhoz képest hatalmas eredmény.De kit érdekel az,hogy magamhoz képest?!Én a legjobb akarok lenni..
Talán érdemes lenne váltani valami más sportra,ahol a kemény edzés és a gyakorlás tényleg kifizetődő.Pl valami küzdősportra.
Szerintem leirtad a miertjet. Stressz, kialvatlansag, alvaszavar. Tokeletes trio ahhoz, hogy a hobbi gyuros eroszint atlepeset megakadalyozza.
Egyebkent a sulyodhoz kepest nem rossz szamok ezek.
De én ténylegesen erős akarok lenni,nem csak a testsúlyomhoz képest.
Én is 140-150 kilókat akarok fekvenyomni,mint a nagyok.Meg guggolásban is akarok 200 felett,felhúzásban 250 felett
Van egy csomó ember,nagydarabok,pocakosak,100 kiló körüli testsúllyal.Egyáltalán nem is edzenek keményen,mégis lazán nyomkodják a 140 kilókat.Van egy ember,aki csak ritkán jár edzeni,mégis 130-140-eket nyomkod edzés nélkül.
Ilyen sokat számít a testméret?Ha alacsony vékony vagyok,nem leszek erős?
Engem nem érdekel ez a “testsúlyodhoz képest” hülyeség.Én ténylegesen erős akarok lenni,nem csak a testsúlyomhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!