Ha közel 6 év edzés után nyomok fekve 110kg-t, guggolok 155kg-t és felhúzok 200kg-t, érdemes lenne inkább abbahagynom ezt a sportot?
Nézzük a rideg tényeket.Ez az eredmény gyenge.Valaki fél év edzéssel eléri ezt.Hány fiatal lemegy a terembe és pár hónap után már kinyomják a 100-at...
Én úgy látom,hogy ebben a sportban egyáltalán nem kifizetődő a kemény edzés.Nagyrészt a genetikán múlik minden.Nekem egyszerűen szar hozzá a genetikám.Én mindig nagyon gyenge voltam.A lányok simán lenyomtak szkanderben.48 kiló voltam,mikor lementem edzeni.A 10 kilós rúddal kezdtem a fekvenyomást.Ez magamhoz képest hatalmas eredmény.De kit érdekel az,hogy magamhoz képest?!Én a legjobb akarok lenni..
Talán érdemes lenne váltani valami más sportra,ahol a kemény edzés és a gyakorlás tényleg kifizetődő.Pl valami küzdősportra.
>"De kit érdekel az,hogy magamhoz képest?!Én a legjobb akarok lenni.."
Ezzel megválaszoltad a saját kérdésedet. Ilyen hozzáállással mindegy, milyen sportot űzöl.
Annyi tenyezo befolyasolja a fejlodest, hogy erre a kerdesre ugy lehet igent vagy nemet mondani, ha leirod a korulmenyeket. Es nem (csak) a jelenlegi edzestervre, etrendre, egyeb eletkorulmenyekre gondolok, hanem mondjuk az utobbi 2 evre kivetitve.
Rengeteg olyan ember van aki 10 eve lejar a terembe, de ugyan ugy 80 kiloval nyom fekve mint 9 eve.
Alvas, eves, ivas, parkapcsolat, szexualis elet, edzestervek, munkahelyi legkor, munkahelyi stressz, munkaido beosztas, edzotermi legkor, egyeb napi elfoglaltsag. Pl. nekem drasztikusan romlott a teljesitmenyem, mikor napi 200km-t vezettem. Fizikailag nem voltam faradt, de fejben nem voltam ott. Sok minden lehet az oka, nem feltetlenul kell abbahagyni.
Erőemelés.Kinézetre jól nézek ki,de engem a testépítés nem érdekel.Erős akarok lenni.
75 kg vagyok.Ha úgy vesszük elég stresszes és kialvatlan vagyok,alvászavarom van,párkapcsolatom és szociális életem nincs
Én a legjobb akarok lenni.
Neked nem edzőterem kell, hanem normális önbizalom.
Én is ennyit nyomok, de kevesebbet guggolok ugyanilyen súllyal.
Naturalon soha nem fogsz a legjobb lenni.
Ha ezért hagyod abba...
"Én a legjobb akarok lenni."
"Neked nem edzőterem kell, hanem normális önbizalom."
Nem csak edzőterem kell, meg jó kaja. Pszichológus, de gyorsan.
Főleg akkor, ha az élet más területén is így, működsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!