Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki kis súlyokkal dolgozik,...

Aki kis súlyokkal dolgozik, az minek já terembe?

Figyelt kérdés
Fel tudnak idegesíteni az ilyen emberek, ott bohóckodnak, én meg várok rájuk, hogy normálisan edzhessek! Komolyan, az ilyen miért nem vesz magának egykezes súlyzókat meg pár kg. súlyt, és marháskodjon otthon, ha már úgysem csinálja komolyan! Nem zavarna senkit meg nem égetné magát, hogy ilyen két 30 kg-os súlyokkal bicepszezik meg hasonlók és ott röhögünk rajta.
2019. máj. 7. 12:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%

kerdezo, nem zavar, h 3 gyuros sztereotipiat is sikeresen igazoltal?

buta - ez csak arad beloled

agressziv, komplexusos - "barkit osszecsomagolok itt"

meleg - "en a noket ki is tiltanam az edzoterembol"

ugy remelem, h te csak trollkodsz, a rendes gyuros kozosseg kitaszitana teged magabol.

2019. máj. 7. 20:53
 22/28 anonim válasza:
Nem, mert volt, akit már én "térítettem" meg! :D Az utcánkból egy pasassal járunk egy terembe, és egyszer kioktatott, hogy "tönkre fogok menni", "nem éri meg" blablabla...Na, aztán amikor már úgy kezdett lenni egy minimális, de már látható külsőm, akkor meg jött, hogy akkor hogy is van ez a nagyobb súlyokkal? :D
2019. máj. 7. 21:21
 23/28 anonim ***** válasza:
Bokszos tesa me én jáok koni terembe szépen akark edzeni de ha beoltogacc beléd vágom a kést jó embr vagyok de beléd vágom a kést
2019. máj. 7. 21:32
 24/28 anonim ***** válasza:
Már kitaszították! Azért van itt.
2019. máj. 8. 09:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott rólad egy ember akit kitiltottak a teremből mert nekem ugrott. Olyan idióta lehetsz mint ő (ha nem te vagy az).
2019. máj. 8. 18:07
 26/28 anonim ***** válasza:
90%
utolsó azt meséld már el
2019. máj. 8. 21:53
 27/28 anonim ***** válasza:
91%

Minek jár terembe?

Mert nem akar külön venni magának otthonra avagy nem is megoldható? Te elsőre bementél mekkora súlyal dolgoztál?

Lesz egy baleseted lesérülsz lefogysz mész be terembe kis súlyal dolgozol már nem is mehetsz!.....

2019. máj. 12. 11:58
 28/28 anonim válasza:
Mit zavar az téged? :D Had csinálják, gyengék még, ezért erősítenek. Nem akkor fog edzzeni valaki, ha a legnehezebb súlyzót veszi elő.
2019. máj. 13. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!