1kezes súlyokkal, itthon edzés? Miért mondogatja, hogy nem fogok fejlődni!?
20kg súlyom van itthon, na eleinte elég volt pár kg, most már kell a 20kg, kB egy hete.
Amúgy 2-3honapja edzek úgy igazán (azért írom, hogy úgy igazán, mert a kajára is teljesen odafigyelek)
Persze guggolni, mellre edzeni, csípő emelés stb nagyon jó lenne két kezes súlyokkal. De így is látom h fejlődök. Persze egyenlőre nem sokat, de mit is várjak bő 2 hónaptól?
Heti 4-5 súlyzós edzést végzek (kB 45-55) percben
Es heti 2x járok biciklizni 15-20kmet
Sok fehérjét fogyasztók, a ch is megvan.
Mikortól lesz kevés a 20kg súly? Pár hétig vajon elég lesz még?
Csak nyár végén lesz szerintem úgy pénzem, hogy vegyek egy készletet, amit Kineztem...
Van itt olyan, aki jól fejlődött úgy is hogy nem teremben edz, de súlyokkal?
Azon kívül, hogy nincsenek gépek, mi a hátránya?
Csak trollokat és kioktató stílust hagyjuk legyszi!
24N anyuka
Lehet fejlődni otthon is, csak körülményesebb. Míg a kondi terembe megveszed a bérleted, és nyugodtan kényelmesen tudsz edzeni, addig otthon nem elég hogy költenéd kell a súlyokra, (ami egy idő után eléggé sok lesz) hanem a különböző eszközökre is kell. Pl. kéne egy pad, nem? Kapásból 20-30ezer. Kéne valami állvány ami tartja a rudat ha guggolni akarsz, vagy a zongorára teszed le a rudat? Eléggé kényelmetlen. Ha csak kettő egykezes súlyzód van, az nagyon hamar kevés lesz.
Tudsz otthon edzeni, csak kell egy jó pár felszerelés.
Kell egy dönthető pad, kell valami tartó állvány ami tartja a rudat. Kell ugye rúd is, egykezes súlyzók, lehetőleg olyan amiről le lehet csavarni a súlyokat, így tudsz venni plusz súlyokat rá.
Padom is van, bocsánat. Nem írtam.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!