Mennyire kell izmosnak lenni, hogy a lehető legjobban bejöjjön az ember a nőknek?
Azt tudom, hogy nem szeretik már az ilyen mr olimpia szintet. De mi az az optimum akkor ami a legjobb abból a célból, hogy a legkönnyebb megkaphassa őket az ember?
Nők, vagy a témában szakavatottabbak válaszát várom!
20/F
Azt mondom egy Ulisses fele testalkatra mar azt mondjak oke.
Nekem is hasonlo, innen tudom. :)
Eddigi (nőktől) kapott válaszok alapján a szálkásabb formák. Nem feltétlenül kell, hogy komoly izomtömeg legyen.
A szét tömegelt forma pedig nem jön be nekik.
Ebből a szempontból nem is az izomméret a döntő hanem az arányok ruhában.
A legalapvetőbb a derékkerület+50cm=vállkerület.
Vagyis az adonisz index.
Ezek mellé extra hogy a csajoknak olyan izmok is tetszenek még amire nem minden testépítő fordít hangsúlyt.
Ilyen a nyak és alkar izomzat fejlettsége.
És az állkapocs izmok.
Kedves kérdező!
Leírom neked a varázslatos, bűvös számokat:
maximum testsúly: 91,8 kg.
maximum tzs: 4,75%
Ha a legtöbb nőnek tetszeni akarsz, akkor úgy számolj, hogy ahány centi méter magas vagy abból vonj ki 135-öt, azt tedd át kilóba és legyen a tzs-d legfeljebb 4,75%, akkor leszel top formába csajozáshoz(ami a külsőt illeti).
Példa: ha 185 cm magas vagy akkor 185 - 135 = 50, tehát 185 cm magassághoz legyél 50 kg-nak kell lenned.
170 cm-es magassághoz pedig 35 kg-nak kell lenned, hogy top formába legyél, stb.
#6 igen, úgy van. A vádli is ilyen, ha nem túl nagy és száraz. Alkarnál és az állkapocsnál nem is az izomtömeg a prio, hanem az állakpocscsont és a csukló szélessége/kerülete. Egyrészt, akinek a csuklója keskeny, annak soha nem lesz nagy alkarja, másrészt akinek erős a csuklója, edzés nélkül is nagyobb az alkarja, mint az előbb említett típusnak 10 év súlyzós edzés után.
Találkoztam már olyan nővel is, akinek a hátizom volt a "fétise", sőt olyannal is akinek az alsó hát.
Szerintem aki natúrban szemmel láthatóan edz, az már bőven kiemelkedik, a ffi társadalom 90%-ából legalább.
Edzél naturálban szedj fel annyi tömeget amennyit csak tudsz de ezek mellett figyelj az arányokra.Majd szálkásíts le és megvan.
Nagy hangsúlyt fektess a mellre bicepszre és vállakra. Ne hanyagold el a csuklyát és alkart sem. Igaz azt mondják hátnak nagyobbnak kell lennie mint mellnek és tricepsznek fejlettebbnek mint a bicepsznek de itt most azokról az arányokról beszélünk ami csajozáshoz kell nem pedig versenyzéshez.
És ne hanyagold el a lábakat sem amugy a csajokat nem érdekli milyen a lábad de ha vékony akkor beletudnak kötni amikor csak kedvük támad.És ha van kedved láb edzésen edz seggre is ha genetikailag nem nől könnyen.Csajoknak is bejön a jó segg. De a végleg a sajátos preferencia én nem edzek külön seggre sokszor kihagyom a lábat és nem vagyok egész évben szálkás. Legjobb ha kialakitasz magad előtt egy képet hogy te milyen akarsz lenni. Nem pedig a áhított tökéleteset hajszolod. Amugy lényege a szálkásság nem pedig a tömeg akár egy év naturál edzés után is leszalkásithatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!