Az öreg nőknek miért van mindig rövid hajuk?
Figyelt kérdés
De most komolyan, miért? Minden idősebb nő levágatja a haját. Az összes nagymamámnak rövid, az utcán is mindegyiknek az. Van valami logikus magyarázata ennek?2019. márc. 10. 18:01
1/13 anonim válasza:
Nagymamámnak hosszú és kontyot csinál belőle. De gondolom a többségnek azért rövid mert egyszerűbb karbantartani.
2/13 anonim válasza:
Mert már nem olyan a minősége, nem olyan szép.
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, mit értesz öreg alatt, de képzelj egy egy idős nőt, mondjuk 70 évest kibontott hosszú hajjal. Igénytelennek tűnik. Idősen már senkinek nincs ragyogó, fényes gyönyörű haja. Talán ezért.
4/13 anonim válasza:
Szerintem amiatt, mert más úgy csinálja és akkor ők is. A legtöbb ember megy a többi után.
5/13 anonim válasza:
Rövidet könnyebb kezelni. És idős korra sokat romlik a haj minősége, vékonyszálú, ritkább. Nagyon sok nénit látni rövid dauerolt hajjal, hogy többnek hasson. Hosszúhajnál sokkal szembeötlőbb a ritka haj.
6/13 anonim válasza:
A rövid haj fiatalítja az arcot. Ezért van.
7/13 anonim válasza:
Rohadt drága lehet azt mind festeni. Nem minden festék fogja be az ősz hajat.
+ Carol, TWD? Szerintem rövid hajjal jobb volt, mint hosszú ősz boszi hajjal.
8/13 anonim válasza:
Donatella Versace 70 ev korul van es szep hosszu szoke haja van. A teste is izmos vekony.
N/36
9/13 anonim válasza:
8. Annak a szép hosszú, szőke hajnak minimum a 3/4-e póthaj...Bár néhány képen az egész egy az egyben parókának tűnik.
És elég fura közegben mozoghatsz, ha arrafelé ez a test szép és izmos :D
Vékonynak tényleg vékony (túlságosan is), de izom egy mg nincs rajta.
10/13 anonim válasza:
7-es nekem is Carol jobban bejött rövidebb hajjal ez a boszniai hosszú haj ez nem lett jó... habár az egész walking dead elment unalmasba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!