Testépítés mellé melyik küzdősportot/harcművészetet ajánlanátok?
Eddig a Wing Tsun Kung-fu tűnik a legjobb választásnak, többen is ajánlák és jókat írnak róla régebbi kérdéseknél.
Valóban olyan jó? Jól kiegészítik egymást?
Lifetime naturál vagyok erre nekiállok ilyeneket írni. Plusz Harcos26 nevű felhasználó privátban elkezd zaklatni.
Gratulálok a színvonalas társasághoz. Kár volt itt kérdezni. Hülyék gyűjtőhelye ez az oldal amint látom. Kár érte. :(
Mintha a kérdés nem lenne hülyeség...
Szerinted más küzdősport ajánlott egy úszónak meg más egy testépítőnek? Tökmindegy, azt csináld amire lehetőséged van, amit meg tudsz engedni magadnak, ahol jó az oktatás, ahol jó a közösség. Teljesen lényegtelen, hogy ez aikido, thai-box, birkózás vagy wing tsun kungfu
Ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek az emberek és normálisan válaszoljanak mások. Látom ez neked se erősséged. Egyből a kioktatás, okoskodás, provokatív beszólások.
Ezért tart itt ez az ország...
Ennyi kamut... :D
Szégyen, találjatok már ki valami mást. Mindenkinek rengeteg utcai balhéja van. Érdekes, én elég kemény helyekre is jártam szórakozni, és 10 év alatt 1 utcai balhém volt, de ha józan vagyok azt is le lehetett volna rendezni szóban is. Hihetetlenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!