Testépítés mellé melyik küzdősportot/harcművészetet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Eddig a Wing Tsun Kung-fu tűnik a legjobb választásnak, többen is ajánlák és jókat írnak róla régebbi kérdéseknél.
Valóban olyan jó? Jól kiegészítik egymást?
2019. máj. 5. 10:25
1/21 anonim válasza:
Itt írta egy 68 kilós wing tsunos simán leteperne egy 130 kilós kigyúrt koxos állatot is.
Szoval rossz nem lehet.
2/21 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Én is ezt olvastam! Azért az nem semmi.
2019. máj. 5. 10:38
3/21 Mélymagyar válasza:
Bokszolni mennék ha lenne elég időm
4/21 anonim válasza:
És minden baromságot el is hisztek?
Egy ügyesebb boxoló úgy telibe veri a hadonászó wing tsunos bohócot hogy ott terül el.
5/21 MadSeal válasza:
A boksz nagyon illene hozzá, nem hiába áll olyan közel nyelvtanilag is egymàshoz a koksz és a boksz szó.
6/21 A kérdező kommentje:
Ezt most nekem írtad? Honnan veszed, hogy kokszolok? Milyen alapon írsz ilyeneket?
2019. máj. 5. 11:00
8/21 MadSeal válasza:
Nem, ez csak aféle viccelődés akart lenni, mivel az összes sport közül a testépítés van a leginkább összefonódva a koksszal, mondhatni profi szinten már a szerves részét képezi. :,D
9/21 A kérdező kommentje:
Elég sértő volt...
2019. máj. 5. 11:38
10/21 anonim válasza:
Akinek nem inge, ne vegye magára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!