Milyen táplálék kiegészítőt ajánlott szednem?
Kb. 4 hónapja kezdem el edzeni, eddig semmilyen fajta kiegészítőt nem szedtem (vitamint sem), csak a kajára figyeltem. Viszont most azt érzem, hogy megtorpant a fejlődésem, arra gondoltam, talán ezek a "csodaszerek" javíthatnának valamilyen szinten. (21/F)
"Tömegelős" időszakot tartok még, mert ez idő alatt nem sok súlyt tudtam magamra szedni, pedig próbálom a megfelelő kaját tartani.
Sokfajta dolgot olvastam, amiben tanácsot kérnék:
Milyen vitamint kéne szedjek? Kreatint olvastam sok helyen, hogy segíthetne. Érdemes lenne egy próbát tenni? Ha igen, melyik fajtát, illetve milyen módon? Fehérje porra szerintem nem lenne szükségem, mert azt a kajából beviszem amennyi ajánlott. Nem szeretnék horror összegeket költeni ezekre, bár tudom megvan az áruk, szeretném a legjobb ár-érték arányú termékeket használni. Nem célom a profi testépítés, csak egy jó formát szeretnék összerakni.
Szóval, milyen táp.kieg segíthet a fejlődésben?
Előre is köszi!
Linkelj már valami hihetőt a sok kamuzás helyett !
tied a pozitív állítás, hogy hat, rajtad a bizonyítás terhe
további szép napot :)
Bocs ez lemaradt
További szép napot neked is #vigyorgósszmájli
7 Köszönöm nem élek alkohollal. Bár hogy a te értelmi szintedre el(le)jussak biztos sokat kéne innom.
9 Erre nem nagyon tudok mit érdemben írni. 3 dolog valószínű.
1 Hogy te ugyan az a retard vagy mint a 7-es csak másik profillal.
2. meg se nézted amit linkeltem. (persze téged nem is érdekel.)
3. Ha meg is néznéd/elolvasnád valószínűleg a hátrányos helyzetedből fakadóan amúgy sem értenéd amit olvasol/hallasz. Persze azt is erősen kétlem hogy bármilyen idegen nyelven értenél.
11. Vak is vagy vagy csak az ittas állapotod esetleg a szellemi visszamaradottságod okán nem vetted észre a linkelt videókat/kutatásokat. Mivel már több kérdésnél is ki lettek rakva ahogy itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!