Lehet így gyorsabban fogyni?
Figyelt kérdés
Plusz súlyokat cipelek a kezemben, vagy az övemhez csatolom láncokkal, és úgy futok a futópadon. fellehet ezzel gyorsíttani a fogyást, vagy ez csak egy buta ötlet ???2019. ápr. 30. 09:04
1/10 anonim válasza:
Ha már plusz súly, akkor inkább súlymellény, sokkal praktikusabb. Igen, a nagyobb teher cipelése miatt több energiát is éget el a szervezet.
2/10 anonim válasza:
Vegyél valamilyen zsírégető kapszulát pl. Biotecheset !
3/10 anonim válasza:
zsírégető felesleges, nem működik
én is a súlymellényre szavazok, biztonságosabb és kényelmesebb is lesz
4/10 anonim válasza:
Ki mondja, hogy nem működik? Te?
6/10 anonim válasza:
Na az jó, akkor igazán hiteles állításra lelhettünk!
7/10 anonim válasza:
végignéztél a saját kommenteiden, hogy erre a követleztetésre jutottál?
8/10 anonim válasza:
74%
1. Viselkedj rendesen, szépen, tiszteletteljesen beszélj másokkal!
2. Igenis vannak hatékony zsírégetők! Az, hogy szerinted nincs az max azt bizonyítja, hogy semmi jártasságod nincs a témában.
9/10 anonim válasza:
az egyetlen hatékony zsírégető (ami legális) az a koffein
azt meg külön sokkal olcsóbban is meg lehet venni és amúgy sem túl egészséges a rendszeres fogyasztása
amúgy konkrétan semmi tiszteletlent nem mondtam, de mindegy. De még ha mondtam volna is... ki vagy te hogy megmondod nekem, kivel milyen stílusban beszéljek?
10/10 anonim válasza:
ja azt megjegyezném, hogy az sem konkrétan zsírégető, hanem csak megdobja egy kicsit az alapanyagcserét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!