Ez így jó, vagy nem lenne csúnya pár halvány kocka! (kép)?
A terv kockás has volt (kérek popsi és tonusos test mellett) de most h látom így is szép lett, úgy gondolom, ha kockás lenne már férfias hatást keltene.
Heti 3x hasazok 2x edzéstől elkülönítve és heti 1x edzéssel együtt.
Tartható lenne ez a forma heti 1-2kicsit lazább has edzéssel?
Elvileg jó a link.

Szerintem ez a tónusos hasizom sokkal vonzóbb egy nőn, mint a kockahas.
Ha az étkezés rendben van, természetesen tartható, olyan egyszerűen nem fog leépülni a hasizom, mivel folyamatos terhelés alatt van.
Gratulálok, nagyon szép eredmény! :)
Az étkezés rendben van, próbálok kis tömeget felszedni de nem egyszerű.. Azt hittem a fogyás nehéz, hát nem...:)
Köszönöm!

Szerintem egyáltalán nem kelt anorexiás látványt, látszódik, hogy ott izom van és nem csak bőr. Egyébként mivel a nőknél máshogy történik a zsír raktározás, gyakorlatilag már most is kockás hasad van, csak ez nem látszik, mert ahhoz még nem elég az izomtömeg. Valószínűleg ha egy férfin látnánk ekkora zsírmennyiséget, az már az álom six packs kategória lenne.
Nyilván nő létedre nehezebben építesz izmot a genetika miatt, de ha kockahasat szeretnél, akkor hajrá! Szerintem ezt a hasat is sok nő megirigyelné.
Való igaz...
Köszönöm a választ!
Picit még formálok rajta, de túlzásba nem viszem azért. .lattam már igazán kocka hasu csajt, na az durva...
Kisfiam úgyis szereti a fel üléseket számolni.

Köszönöm az elismerést. Elotte is sportoltam és tisztán érkeztem így szerencsére nem jött fel sok plusz kg.:)
Igen.. Többségnek nem jön be a kockahas. Páromnak sem. Ugyh azt hiszem ezt igyekszem megtartani. Köszi még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!