Van itt olyan, aki súlyzós edzést végez és refluxos!?
Szeretnék hízni, főleg izmot felszedni. De az utóbbi pár hétben refluxos lettem és örülök, ha annyit eszek h ne hallják éhen. Mert olyan fájdalmas egyenlőre a dolog, h max 1500kcal megy le...
Ez pont annyi amennyi nekem letszikseglet,kis termetű nő vagyok.
Amúgy 2000kcal kéne, a kajakkal semmi baj.
Van listám mit ehetek, és eddig is ilyesmiket ettem, tehát nem étel váltotta ki, nem is cigaretta vagy alkohol.. Nemtudom mi.
A lényeg, hogy elvileg a kúra után enyhülnek a tünetek, nem lesz ilyen borzalmas minden étkezést követő 1-2 óra. Edzeni tudok szerencsére.
Kérdésem, hogy refluxoskent lehet e fejlődni ebben a sportban? :(
2 éve csinálom.

Fehérjét és BCAA-T is hanyagolom. Már a gasztro dokim azt mondta a fehérje porral nincs gond. De nekem van azzal is utana.
Betartok mindent, mégis iszonyat kínokat élek át olykor.. És csak azt mondja mindenki h tartsam be továbbra is a diétát, igyam a salvus vizet és szedjem a gyógyszert. Majd jobb lesz.
De anya vagyok, így nincs lehetőségem fetrengeni a fájdalomtól.. Fene gondolta, h ez ennyire durva tud lenni.
Köszönöm a válaszokat. Nem adom fel, renelem nem marad így, mert az eletminosegem is kb nulla,..
És tudtok igyis fejlődni az edzésben és külsőt illetoen?
Így kell leélnem az életem? :/

Hasizom gyakorlattal nincs bajom eddig.
Főleg ha előtte 1,5 órával nem eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!