Mi a véleményetek erről az étrendről? (leírásban link)
179cm/76kg 18 éves, nehezen hízó, de nem zsírosodó, szikár alkatú fiú vagyok. Korábban jártam küzdősportokra pár évet, rendszeresen futok, de kondizással soha nem foglalkoztam komolyabban.
Milyen eredményt lehetne vele elérni 1 év alatt? Ezalatt nem azt értem, hogy abba szeretném hagyni egy év után, csupán kíváncsi lennék.
A célom erősödni és körülbelül 10kg izom felpakolása 1-1,5 év alatt. Az se baj, ha 2.
Úgy 90-95 kilogram között szeretnék helyet foglalni a "súlyranglétrán", ettől feljebb nem szeretnék menni.
Köszi a válaszokat!
Bocsi, hogy ide irkálok, de lennének még kérdéseim, már ha valaki egyáltalán fog válaszolni😃
Egy héten 5 napot edzenék(ugye hétköznap). Szombat, vasárnap lenne a 2 pihenőnapom. Ezeken a napokon is tartanom kell magam az étrendhez? Nem mintha gondot okozna, csak így az nem fog kárba veszni, vagy esetleg hátrányként jelentkezni? Tehát, arra gondolok, hogy nem izomként fog feljönni a bevitt tápanyag?
Elegendő lenne egy nap 2 óra edzés? A 15 és a 17 órási étkezés közé beszorítva megfelelő lenne?
Azt kihagytam, hogy beiktatnék egy 40 perces workout edzést, utána pedig egy 20 perces futást a 19 órási étkezés utánra.
Most már tényleg ennyi😂 Ez így egy megfelelő koncepció lenne?
Illetve, hogy a futás nem fog menni a tömegnövelés rovására?
De jól elbeszélgetek magammalXD
"beiktatnék egy 40 perces workout edzést"
Mesélj, milyen az a workout edzés? 😂
Rossz a koncepció de nem kell lehurrogni mert tudatlan a témában. Kezdőként is alap 48 óra regenerációra van szüksége az izmaidnak kiadós megerőltetés után, ezt heti 3 teljes testes edzéssel tudod optimálisan megoldani. Ha nekifogsz, az étrendre ne úgy gondolj mint valami amit betartasz, ez alapból rossz - az étrendet követed életvitelszerűen, nem ideig-óráig.
Tápkieg nem kell de multivitamin nem árt, ha nem tudsz szilárd étellel elég fehérjét bevinni jöhet a tejsavófehérje, fél év után kreatin.
Két év alatt 10kg izom reális cél. Edzés terén képben vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!