Teljes test edzést végzek heti háromszor?
Minden edzésen vannak az alábbiak, illetve voltak eddig: Guggolás, fekvenyomás, nyomás vàllból, kétkezes bicepsz, állig húzás, deadlift, tolodzkodás. Itthon edzek. Teremben nem tudok lejárni. Kérdés:Szèjjel akarom szedni az edzèstervet. Milyen megbontásban edzenètek.A,B,A nap szerint. Vagyis milyen gyakorlatokat pàrosîtanàtok össze
Szépen fejlődtem eddig de ez most sok a testemnek.
Először is elfelejteném a teljes testes edzést.
Másodszor felejtsd el te is ezt a hülyeséget.
Harmadszor sokféle szétbontás létezik, ha 3 napot edzel bonthatod három részre:
A: hát, bicepsz, vádli, has
B: mell, tricepsz, vádli, has
C: comb, váll, alkar, has
Vagy
A: mell, bicepsz, vádli, has
B: hát, tricepsz, vádli, has
C: comb, váll, alkar, has
Bonthatod két napra:
Felsőtest, alsótest (valaki így bontja, szerintem értelmetlen).
Mindenképpen elfelejteném azt a hatalmas baromságot, hogy egy "izomcsoportra egy gyakorlat".
Ez rendben van 3 hétig annak aki életében nem végzett súlyzós edzést.
Aki utána is ezt javasolja neked, az át akar jól verni, hogy ne fejlődj, megállj egy "szinten" és ott is ragadj.
Rendben.
A kérdés:
"Teljes test edzést végzek heti háromszor?"
Szóval az a kérdés, hogy TE teljes test edzést végzel-e heti háromszor.
A válaszom:
Nem tudom!!
Sikerült értelmezni, szövegértelmezési és/vagy helyesírási gyakorlatokat neked kell csinálnod :)
Tehát még egyszer.
Kérdés:
"Teljes test edzést végzek heti háromszor?"
Mivel TE írtad, TE kérdezed, hogy TE teljes test edzést VÉGZEL-E heti háromszor.
A többi csak leírás, te azt kérted, hogy CSAK a kérdésedre válaszoljak, a kérdésed pedig:
TE végzel-e heti háromszor teljes test edzést.
Erre a válaszom továbbra is az, hogy nem tudom!!
Öregem tényleg nem értelek. Eddig azt hittem, hogy csak mende monda hogy a koksz kinyirja az agyat de te vagy az élő bizonyíték, hogy ez tényleg igaz. Az első kommdentedben még értetted a kérdést aztán előjött a másik èned....na az nem èrt semmit.
Menj békével, élvezd a szteroidokat vagy inkább a szemes danabolt. Mindegy nem bántalak.....ilyen réteg is kell az országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!