Páldi Gábor miért titkolja, hogy reggelire is 3 egyseg növekedésit nyom?
Volt instan egy megnyilvanulasa, hogy ö nem orvos es nem ert a doppinghoz...
Lol azt telli van mint a delibusz, nem?
# 6 Vagyok.
Annyi szóljon mentségére hogy ő sose mondta hogy naturál legalább is ameddig aktívan követtem őt.Ma már le vagyok iratkozva róla minden felületen mert irritáló a stílusa.
El bas zta a személyiségét ez a gym suliman fas zság előtte egy teljesen normális szerény srác volt.Főleg a legelső bbtv-ben ahol láttam.
Kíváncsi lennék mit érne a mohamed féle edzésmódszer ha leállna 1-2 évre minden cuccal és rendes rendes polgári munkát kellene végeznie nem zöld tangában bohóckodnia az interneten XDDDDDDD
# 13 Nem hazudja magát nyiltan naturálnak.
A kommentek többségét facebook oldaláról általában törli és tiltja a kommentelőt.
Normálisan megfogalmazott kritikákra parodizáló bunkó válaszokat ad.
Mint pl "jól van izolátor jóska" stb Nem képes elfogadni hogy vannak más edzésmódszerek is.
Screenshotok nincsenek sajnos visszakövetni nem fogom de szerintem ha szánsz rá időt találsz még nem törölt hozzászólásokat.
Na azért álljunk meg egy szóra.
Nem állítja magáról, hogy naturál. Kérdezte valaki, hogy miért kokszol, azt válaszolta, hogy azért, mert IFBB pro szintre nem lehet eljutni koksz nélkül (és ez így is van).
Azt pedig, hogy nem ért hozzá, azt sem így mondta. Valaki kérdezte tőle, hogy milyen cuccot szedjen és mennyit (tanácsot kért) erre azt írta, hogy ő tanácsot nem ad és amúgyis van aki sokkal jobban ért hozzá és megjelölte Németh Pistit (aki nagyon ért hozzá és ad is tanácsot).
És nem ajánlja? Teljesen érthető, és ezt is leírta normálisan, hogy hobbistaként felesleges cuccolni, összezavarni a hormonháztartást. Egyik versenyző se fogja azt mondani, hogy “persze, kokszolj csak hobbiszinten, hogy a strandon jobban nézz ki”. Illetve azért, mert ő cuccol még tisztában van vele, hogy alapvetően ez egy egészségtelen dolog. Én például dohányzom, tudom, hogy rossz és éppen ezért nem fogom ajánlani senkinek, hogy gyújtson rá ő is.
Szóval azzal, hogy nem ad tanácsot a témában még nem jelenti azt, hogy naturálnak hazudná magát.
Halkan megjegyzem, hogy egy versenyzőnek nem feltétlen kell érteni a szteroidokhoz. Ha van egy jó edzője (esetleg orvosa) aki megmondja neki, hogy mikor miből mennyit kell beszedni/beszúrni, ő pedig betartja akkor fejlődni fog de ettől függetlenül nem lesz szakértője a témának.
Én is szedek gyógyszereket ha mondjuk beteg vagyok, az orvos megmondja mit és mennyit utána pedig meggyógyulok. Ettől én még nem leszek gyógyszerész.
# 16
Ez mind igaz.De ennek ellenére is egy arrogáns idegesítő természete van ezért nem is követem már pár hónapja közösségi oldalakon és ezzel sokan így vannak.
Illetve valószínű ennek köszönheti hogy a magyar testépítő közösségben sem tartják számon mint "nagy tehetség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!