Páldi Gábor miért titkolja, hogy reggelire is 3 egyseg növekedésit nyom?
Figyelt kérdés
Volt instan egy megnyilvanulasa, hogy ö nem orvos es nem ert a doppinghoz...
Lol azt telli van mint a delibusz, nem?
2019. ápr. 8. 06:46
1/19 anonim válasza:
Nem azt mondta, hogy nem szúrja magát, hanem hogy nem ért hozzá. Ha én azt mondom, hogy nem vagyok autóversenyző, de minden nap kocsival megyek munkába, akkor hazudtam?
2/19 A kérdező kommentje:
Meg az hogy nem ajanlja lol, de azert o mindennap szedi a cuccot... a bolondja :D szulejman harcos
2019. ápr. 8. 08:05
4/19 anonim válasza:
Ő egy Natural testépítő. Valoszinu jo kiegészítőket szed mint pl. Kreatin, hmb, glutamin bcaa.
5/19 A kérdező kommentje:
Ja nyilvan. Annyi kox van benne, hat azok a szkitonosok is a videoban arultak a koxot valami naposim meg hasonlokat lehetett vasarolni... biztos gabortol kertek
2019. ápr. 8. 10:26
6/19 anonim válasza:
Megmondja a frankót a Gabika de a kokszról meg kussol :)
7/19 anonim válasza:
Ne irigykedj kérdező. Attól, hogy sz.r a genetikád, nem más tehet róla...
8/19 anonim válasza:
Mert akkor nem tudnák tápkieges márkák meg a Gymbeam agyonszponzorálni. Kib*szott rákkeltő és undorító ez az instás kamu-naturál jelenség, hozzá nem értők tömegeit vezetik meg a marketingjükkel.
9/19 A kérdező kommentje:
Tiszta szegyen, valaki kerdezte hogy hogyan motivalja azokat akiknek rossz a genetikaja, es olyan arogans valaszt adott...
A koxos nha nagyon tud :D biztos beutott a tren azt folyik a melle a ratyinak
2019. ápr. 8. 12:20
10/19 anonim válasza:
Ne irigykedj kérdező egyszer talan a felét elerheted mint ő de ehhez nagyon akarnod kell ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!