Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akiknek nem jók az adottságaik...

Akiknek nem jók az adottságaik miért veszik komolyan a testépítést?

Figyelt kérdés
Többeknél látni hogy sehogy nem néznek ki aztán kb. grammra számolják a kaját, tízezreket költenek tápkiegre, esetleg még szteroidokat is használnak. Ennek mi értelme?

2019. ápr. 5. 16:31
 1/7 anonim válasza:
Szerintem az általad megfigyelt emberek vagy kezdők vagy pedig a felsorolt feltételeknek mégsem felelnek meg (például félreesznek)
2019. ápr. 5. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

Önértékelési zavar, pszichiátriai problémák.

Olyan ez mint az anorexia...

2019. ápr. 5. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
mert csak
2019. ápr. 5. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Testépítéshez nem kell adottság, kitartás és konzisztencia kell.

Igen, én is sok hobbi gyúrost ismerek, akik 3 éve járnak terembe, tartályszámra szedik a tápkiegeket és néha egy hétig csirkerizsen élnek, de semmi sem látszik rajtuk. Pont ezért, mert a kemény, konzisztens edzést és az optimális, konzisztens étrendet próbálják helyettesíteni. Ezek a tipikus olyan emberek, akik fogyókúra alatt minden hétvégén telizabálják magukat a csalónap nevében, és csodálkoznak miért nem fogynak.

2019. ápr. 5. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem, akinek általad gondolva nem jók az adottságai, az húzza le magát a wc-n? Szerintem tanuld meg tisztelni az embereket, megsúgom lehet hogy éppen tőlük tanulnád ezt meg! Hajrá!

Tanács: tanuld meg kezelni a kisebbségérzésedet.

2019. ápr. 5. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Azok nagyrészt kezdők, és csak azért mert őket be lehet hülyíteni. És most nem úgy értem feltetlenül a kezdőt hogy pl 2 hete jár mobilozni a szobabiciklire, járhat valaki régota kondizni és az ugyanúgy kezdő, mert pl nem tesz bele annyit. Megveszi a tápkieget meg jarkál az öltözőben a etelhordójában grammra kimért kajájával, de pl sz.arul edz, vagy nem tudom. Ott van az a forma aki a Chris Hoval szokott edzeni, már évek óta edz eleg keményen, pontosan betart gondolom minden utasítást és megsem néz ki sehogy
2019. ápr. 5. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, ha megnő az izomzatuk, be tudnak csajozni.
2019. ápr. 13. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!