Lehet valami bajom a 100 fekvő,100 felülés,100 guggolás kihívástól?
Figyelt kérdés
Pontosabban 30 napon áttart ez a kihívás, de közben egyetlen pihenő nap sincs. Ettől a 30 naptól lehet valami izom deformálódási problémám vagy akármi más? A kihívás után nyilván pihennék 2-3 napot aztán visszatérnék a rendes edzésemhez.2019. ápr. 3. 19:39
1/4 anonim válasza:
én pihenőnapokon fekvőzök :D 150-esével
100 fekvőtől naponta se lesz bajod, persze kell hozzá minimális edzettség de ha edzel akkor gondolom lutri neked is.
a guggolás már lehet nagyobb kihivás de ha csak iylen súlynélküli üres, akkor detto.
felülés se nehéz
2/4 MadSeal válasza:
Régen minden reggel 40 fekvővel keltem meg zuhanyzás előtt is gyorsan lenyomtam egy szériát. Semmi bajom sem volt, sőtt sokat segített az elején, bár manapság már ilyeneket nem csinálok, inkább jobban leterhelem magam a rendes edzéseken
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat.
2019. ápr. 3. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!