Miért nem vagyok megelégedve a testemmel?
Már jó ideje edzek, a teljesítményemen nagyon nagy mértékben látszik a változás, 66 kg-ról, sikerült 80 kg-ra felmenni, szálkás, száraz izomzat. 182 cm magasság.
A környezetemben élők, idegenek folyton mondják hogy, jó a testem, izmos vagyok, de saját magamnak valahogy nem tudok megfelelni.
Valami ötlet, tipp hogy, le tudjam ezt küzdeni??
Nem külsőddel van baj. Valamit kompenzálsz a külsőddel. De hiába fejlődött a tested. Az alapprobléma megmaradt. Azzal nem foglalkoztál.
Szerintem fogadd el, hogy nem a külső az egyetlen, legfontosabb érték egy emberben. Koncentrálj más dolgokra is, ne csak a külsőre és az edzésre.
Tessék, ugyan ezt mondja a #4 is. Csak finomabban megfogalmazva.
Gondolom neki is a k. anyját, igaz kérdező?
#4 Köszi.
Lehet hogy ugyanazt írta le csak kulturáltan, egy kommunikációban fontos a körítés.
Ha pszichológusra lenne szükségem, elmennék hidd el.
Sokat olvastam utána, Adonisz konplexus, test diszmorfia... És még mindig arra vagyok kíváncsi hogy, ezt a többi sporttársam, hogyan küzdi le.
Leginkább sehogy. Sokaknál ez nem alakul ki.
Akinél meg kialakul, sokszor nem keresnek professzionális segítséget (és ez már egyenes út a szerek felé)
#9 bingó
Ezért van ilyen ijesztően sok szerhasználó az amatőr kondisok között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!