Heti 100, 000+ kalóriát viszek be. Így lehetek izmos?
Jelenleg elég könnyű vagyok, 68 kg. a 175 cm magasságomhoz (F)...
A lábaim izmosak, mivel napi 60-80 kilómétert tekerek, viszont van egy kis pocakom és a karjaim véznák.
Van nap amikor "csak" 8-10,000 kalóriát viszek be, de olyan is, hogy 25,000-et...
Átlagosan olyan heti 100,000 körül.
Ezen nem tudok és nem is akarok változtatni.
Annyi a kérdés, hogyha normálisan edzek, lejárok terembe akkor lehet viszonylag jó testem így is?

Ha már trollkodni próbálsz, akkor legalább valami viccet is vigyél bele.
Ez így elég fos lett
Tudod egyáltalán mi az a kalória? 25000 az kb. 15 kilo rízsnek felel meg naponta vagy közel 45 kilo krumplinak.
Vagy fingod sincs, hogy miről beszélsz vagy trollkodsz vagy 250 kiló vagy.

Már valakinek leírtam privátban. Nem akarom újra olyan részletesen... Sokat is eszek egyrészt, másrészt pedig sok mekis kaját, meg csokit, gumicukrot, gyrost illetve kínait.
Napi 20+ táblacsokit akár, meg ilyen családi kiszerelésű müller gríz pudingokat. 6-7 csomag csipszet, stb.
Elvileg egyetlen darab mekis sajtburger 253 kcal (kcal !).
Régebben számolgattam és igaz, hogy kerekítettem, de egyszer kijött 28,000 is (egy nap)... De az a "rekord", vagyis azért nem az az átlagos, hanim tizenX.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!