Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fogyok? Túl sokat...

Miért nem fogyok? Túl sokat eszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1,5 hete életmódot váltottam, de nem fogytam semmit.Lehet, hogy túl sokat eszem?

A kaloribazis.hu-t vettem alapul, alapjárat kcal 1725-t kalkulált (168 cm/ 63 kg)

Ahhoz, hogy heti fél kilót fogyjak 1175-t.

Én 1500 kcal-t eszem, ami ugye kevesebb, mint az 1725, a szénhidrát 100-120 g kb, a fehérje 120g körül szokott lenni.

Sajnos azt nem tudom, hogy sporttal mennyit égetek, ezért mindig kevesebb értékkel számolok, nagyjából 200 kcal, ám fogyás mégsem történt ez alatt az 1 hét alatt.

Sportolni heti 4x-5x megyek, ebből 1 nap 50perc aerob, 3 alsótest nap-súlyzózás, végén 20p levezető aerob, 2 felsőtest nap, végén 30p levezető aerob.

Edzés után mindig iszom 1 adag fehérjét vízzel, hazaérve pedig 100g túrót eszem.

Valamit rosszul csinálok ? Vagy miért nem indul be?

Előtte csak szemét kaján éltem, 2x ennyi kalóriabevitellel..

Ha nincs diéta alatt izomépítés, akkor arra sem tudom fogyni, hogy a súlyzós edzések hatása.

Az edzésem pedig:

4x12-es ismétlésekkel dolgozom, lábtoló gépet 20kg-val, hack gépet egyelőre önmagával csak, de így is nehéz, illetve 16 kg-os kézisúlyzóval serleggugolás, én nem érzem ezeket alacsony súlyoknak, mert van, hogy remeg a lábam utána, és alig bírom végigcsinálni.

Eddzek nagyobb súllyal kevesebb ismétlésszámot, ha formásabb testet szeretnék?! Vagy diéta szempontjából mindegy, hogy melyik, hiszen úgysem tudok izmosodni?

2019. márc. 23. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:
10 nap az még kevés, 1 hónap után ha súlyban nem is lesz változás alakod biztos jobb lesz
2019. márc. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!