Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel a BioTech fehérjeporával kapcsolatban?
A mai napon vettem észre, hogy a felrázott protein shakem alján kék színű, tintaféle (?) kis darabok voltak.
Ez valami színezékféle lehet, ami nem oldódott még fel rendesen? (Itt egy kép arról, hogy miről is beszélek: [link] )
100% pure whey proteinpor eredménye ez (meggyes-joghurtos ízben).
A zacskóba belenéztem, és a port megnézve, nem találtam semmilyen kék kis csomót benne.
A protein nem lehet romlott (elvileg), mert alig 2 hete vettem, és 2021-ig kellene jónak lennie.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Meggy-joghurt ízű: Pure Whey Blend (90%) [tejsavó fehérje koncentrátum, tejsavó fehérje izolátum, Amino Acid Blend (L-glutamin, L-arginin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin)], részben hidrogénezett kókuszzsír (tejet tartalmaz), aromák, sűrítőanyag (nátrium-karboxi-metil-cellulóz), savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, kálium-tartarátok), emulgeálószer (szójalecitin), só, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (Alluravörös AC, indigotin)
Az indigotin az amit látsz, nem oldódott fel rendesen. Ezzel színezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!