Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hízással kapcsolatban tudnátok...

Hízással kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok, így kis tanácsra lenne szükségem. Nagyon nehezen hízó típus vagyok, jelenleg 65 kiló a súlyom, de szeretnék legalább 15 kilót felszedni. Tehát elsősorban nem izmosodni akarok, hanem csak szimplán hízni. Ajánlották nekem anno ezt a Jumbo tömegnövelőt, de annyira sok benne a cukor, hogy eldobtam, mert rosszul voltam tőle. Most az alábbi kiegészítőkön gondolkozom, csak nem tudom jók-e, illetve ha valaki tud jobbat, azt is szivesen veszem:

1. Scitec 100% Whey Protein Professional

2. Creatin Monohydrate

3. Mega Daily One Plus vitamin (ezt napi 1-szer)

4. Zabliszt

Napi 2-szer, reggeli és munka után szedném egybe. Az étkezéssel nem lesz gond (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), csak mivel 3 műszakban dolgozom, így kicsit össze-visszább időpontokban lesz. Előre is köszönöm!

2019. febr. 17. 21:34
 1/8 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon nehezen hízol, akkor az életmódváltás és normálisabb táplálkozás segít. Táplálékkiegészítőkkel ha fel is szedsz pár kilót, miután leállsz velük pár hónap alatt vissza fogsz fogyni. Próbálj inkább változatosan étkezni és eleget pihenni. Ha pedig mindenképp maradni akarsz a táplálékkiegészítőknél akkor a hízáshoz inkább kimondott tömegnövelőt vegyél, mint a Volumass 35 professional mellé pedig mehet a vitamin.
2019. febr. 18. 03:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Pedig itt csak a Jumbo segíthet!
2019. febr. 18. 09:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Életmód váltás most egyenlőre nem lehetséges, sajnos a munkám nem tudom ott hagyni, szeretnék majd váltani, de még most nem lehet. Az igaz, hogy a Jumboval sikerült keveset meghízni, de amint leálltam vele fogytam is, meg az étvágyam is csökkent. Csak az annyira cukros volt, hogy émelyített és hányingerem volt tőle. Ezért gondoltam másra.

2019. febr. 18. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Na akkor adok neked egy tuti tippet, mivel hardgainer sorstárgy vagy.

MEX SIZE MAX !!!

Ez lesz a te terméked. Cukor alig van benne valami, minőségi szénhidrátokból és fehérjéből áll. Szerintem a legminőségibb termék a piacon.

A csokis turmixolva vízzel olyan finom, mint a boltban kb. a kakós tejek.

Ráadásul igen olcsón kijössz vele, a többi tömegnövelőhöz képest.

Ha kevésnek érzed a kalóriát, raksz a turmixba mogyoróvajat, banánt és ennyi.

2019. febr. 18. 11:11
 5/8 anonim válasza:

#1-es vagyok. Azért csökkent az étvágyad mert abbahagytad a szedését. A B12 vitamin pl. nagy mennyiségben éhséget okoz. A Mega Daily One Plus-ban is van bőven B12.

Ha az életmódváltás nem megoldható és nem akarsz visszafogyni, akkor inkább arra törekedj, hogy hozzászoktasd magad a több ételhez. Ha keveset eszel és össze van szűkülve a gyomrod akkor szép lassan kell egyre többet enned. Ha hirtelen sokat eszel csak hányingered lesz. Fontos a fokozatosság.

Vehetsz mellé nyugodtan táplálékkiegészítőket is, de ha az alapokat nem rakod rendbe, akkor mindig vissza fogsz fogyni miután leállsz a szedésükkel. Az is segíthet ha egy fél évig szeded őket és nem egyik napról a másikra állsz le, hanem szép lassan felhagysz velük.

2019. febr. 18. 16:59
 6/8 A kérdező kommentje:
ez mind pontosan így volt. szedtem, meg mellette ettem, akkor úgyahogy jó is volt. abbahagytam minden lecsökkent, a súlyom és az étvágyam is. ez a hülye három műszakos munka zavar meg állandóan, egyszerűen nem tudod összeegyeztetni az evéssel normálisan. meg aztán lehet sokat idegeskedek az sem épp előnyös.
2019. febr. 18. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne panaszkodj itt adjuk a tanácsokat de rinyalsz csak mint egy csaj. Valassz mas sportot ha ez nem megy
2019. febr. 19. 09:52
 8/8 A kérdező kommentje:
inkább rinyálok, mint bunkó tahó legyek. azt meg hogy majd melyik sport megy, eldöntöm én, nem ehhez kértem tanácsot. ha nem tetszik a rinyám neked meg lehet máshol olvasgatni és hasonló jó tippet adni.
2019. febr. 19. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!