Melyik fehérjét vennétek a helyemben?
1. : [link]
2:
Ha eszek rendesen, és edzek akkor melyiket válasszam izomtömeg növeléshez, mivel vékony vagyok ?
A felszívódás sebessége nem számít túl sokat.
Amúgy ha laktózérzékeny vagy, akkor izolátum vagy valami jobb alternatíva, pl tojásfehérje, ha nem, akkor nyugodtan mehet a koncentrátum is.
Barmilyen tejsavo koncentratum jo. Ha szamit az ar, az iz kevesbe akkor mehet az MHN whey vagy a Blade Sport koncentratum, ha finomat akarsz inni es belefer a 1,5x ar akkor Scitec.
Mondjuk most kiprobaltam a Protein Buzz koncentratumot, bevezeto aron van, olcsobb mint az MHN. Izre, allagra kivalo, kb. Scitec csak annak hatranya nelkul (nem tul edes), es 3kg 11 eft. Egy bajom volt vele, ha egybol elkezdtem razni fetapadt a shaker kupakjaba. Eloszor lassan meg kell forgatni a shakert, utana lehet razni, igy nem tapad le sehova. Amig bevezeto aron van, ezt fogom venni.
Azt hogy melyik koncentratum a "jo" sztem az iz es oldodas donti el az ar fv-eben. Bele lehetne menni a feherjetartalomba is, de sztem nem azon az adagonkent +-3g tejsavo fog befolyasolni a fejlodesben. Az elteres kb. egy pupos kanalnyi adaggal kompenzalhato. Cukortartalomra is kiterhetnenk, de sztem amator szinten ez sem befolyasol, lenyegtelen hogy 2 vagy 4g cukor van egy adagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!