A 18 éves lányom edzőtáskájában, stanazol nevű tablettát találtam. Azt olvasom az szteroid egyik fajtája. Kic-box versenyző, nem értem ez a szer, nem csak izomzat növelésre jó?
Figyelt kérdés
Mindenképp el beszélgetek vele!!
De nem értem, Ő nem testépítő, miért nyúl akkor szteroidhoz?
2019. márc. 17. 23:47
11/21 anonim válasza:
majd ha komolyabb versenyre megy és lesz pisiteszt akkor ennyi volt a sportja mert eltiltják x időre :) kínos és szemétség is szabálytalan előnyre szert tenni
12/21 A kérdező kommentje:
Ezt azt mondja 3 hétig tudják kimutatni a vizeletből. Világkupa stb ott mindig tesztelik
2019. márc. 18. 21:56
13/21 anonim válasza:
majd elférfiasodik :D így járt akkor.
14/21 anonim válasza:
3-4 hét a kiürülése. Majd ha eltiltják vagy hormonális bajai lesznek majd akkor is látunk itt?
15/21 anonim válasza:
A legnagyobb baj, hogy valoszinuleg nem is stanazolt szed a lanyod, hanem metiltesztoszteront.
16/21 A kérdező kommentje:
Jézus mária..
Testosteront??
Te ismered?
Kitől vette?
Most el a pillanat hogy kiveszem a táskájából és lehúzom a wc-n!!
2019. márc. 19. 11:27
17/21 anonim válasza:
A stana ugyanugy tesztoszteron szarmazek, furcsa hogy hirtelen megijedtel. A ketilteszto meg a legrosszabb amit szedhet valaki, bar ketlem hogy valaki bokszolokent minek szedi nokent. Akiknek eleve tilos minden szakiras szerint.
18/21 anonim válasza:
Adom a 15ös válaszát mivel a manapság sok stanazol "gyártó" nem azt rajta a tablettába amit a vevő várna.
Általában valamilyen olcsóbb hatóanyag...
Egyébként nem értem mi pluszt adhat egy sima stanazol kúra küzdősportban.Sok fitneszes csaj szed ilyet de akkor se magában :D
19/21 A kérdező kommentje:
Erőt növeli nekem azt mondta.
Most megy a hiszti lehúztam neki a wc-n !!
2019. márc. 19. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!