A 18 éves lányom edzőtáskájában, stanazol nevű tablettát találtam. Azt olvasom az szteroid egyik fajtája. Kic-box versenyző, nem értem ez a szer, nem csak izomzat növelésre jó?
Mindenképp el beszélgetek vele!!
De nem értem, Ő nem testépítő, miért nyúl akkor szteroidhoz?
Mire gondoltok cifrább dolgok alatt?
Ti hagynátok?
Értem én hogy karrier.. de a karrier után még 30-40év hátra lesz.
De ezt hiába mondom neki.
Döntsd el magad, hogy hagyod-e. Info:
"A stanazolol anabolikus szteroid, a testosteron férfihormon egyik származéka. Terápiás értelemben csak és kizárólag a következő javallatai elfogadottak:
1. Androgénhormon-hiányos férfiakon (pl. hereműködési zavar, herehiány), hormonpótlásra,
2. Igen ritka, speciális vérszegénységben, amely reagál e hormonra,
3. egyes országokban engedélyezett a szervezet általános leromlása, leépülése esetén, mint pl. súlyos baleseteket, traumákat követő állapotok.
A testépítésban való alkalmazása orvosilag, éa gyógyszerhatóságilag nem elfogadott.
Sajnos a mellékhatásaik nem túl biztatóak, tekintsünk bele, mindkét nemnél.
Krónikus (hosszantartó) alklamazás esetén:
Szexuális zavarok:
nőkön mensturációs zavar, szőrösödés, clitoris-túlnövekedés, akne, kopaszodás. Férfiakon impotencia, prosztatamegnagyobbodás, kopaszodás, herék sorvadása.
Belszervek: korán jelentkező szív-érrendszeri zavarok, (vérnyomásemelkedés, balkamra-megnagyobbodás), májkárosodás.
Mivel negatív hatásai a szív-érrendszert és a májat érintően is elég összetettek"
“Ti hagynátok?“
Felnott ember, de elleneznem. Szetbarmolja a hormonhaztartasat. Megeri? Nem hiszem.
Istenem. Erre aki normalis valaszt ad az is egy szinten van a kerdezovel.
Nem esik le hogy kamu?
De majs ha valakinek koxol a lanya felszalad gykra es beszelget, minthogy inkabb a lanyaval beszelne meg....
Te beteg vagy kisfiam!
Szerinted egy 40 éves anyuka, ezzel játszik?
Szerintem keress egy pszhichológust.
Mert neked kényszeres kötekedésed van!!
Kérdezd meg mekkora dózist szed és még megy e valami mellette.Írd le ide ha válaszol.
Stanazoltól nem fog a "falnak menni" nem szól bele a hormon háztartásába mint más erősebb szerek.
Napi 4 szemet szed.
Azt mondja nem szed mellé mást.
Azért vagyok tanácstalan kicsit mert az élete a sport ügyes is.
Ha a köcsög anya leszek akkor méginkább nem osztja meg velem.
De 18évesen szerintem korai.
Még gyerek.
Valahogy le kéne beszélnem róla.
De hogy?
Tiltással büntetéssel az ellenkezőjét érem el nem 13-16 éves taknyos gyerek.
De még akkor is fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!