A tömegnövelő portól nő az ember tömege?
Ez nem úgy megy hogy beveszel egy adaggal és nőni fogsz.
Nyilván kalória plussz a tömegnövelő, ezért nőni fog a tömeg, de hogy zsírban -e vagy izomban az maga az egésznapos étrenden fog eldőlni:)
Akkor én mit mondjak? 185 cm és 55kg voltam... Úgy, hogy átlagosan étkeztem! Nem mondom, kellemetlen volt hogy minden lötyögött rajtam, de így sem neveztem magam genetikai selejtnek...
2 évembe telt +15kg izom felszedése és itt tartok most.
Az a helyzet, hogy a a legtöbben be fogják írni, hogy keveset eszel aztán ennyi.
Sok ilyen alkatú egyén van, de komplexebb dolog ez annál, minthogy lerendezzük a keveset eszel szöveggel.
Megnézhetsz egy étrendet a builderen, garantálom, hogy nem fogod betartani, mert nem úgy működik, hogy egyik napról a másikra betartod, mert nem szokott hozzá a szervezeted.
Viszont ha kijön minden, akkor lehet érdemes lenne először megvizsgáltatnod magad, bár sejtem, hogy a nem megfelelő evészet miatt van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!