Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek melyik jobb...

Szerintetek melyik jobb fehérje? MHN 100% Whey Protein Performance vagy Gymbeam Truwhey?

Figyelt kérdés
Az MHN fehèrjéjéből 30g egy adag, és a gymbeam fehérjéjéből pedig 25g . Az àr nagyjábòl ugyanannyi a 2.5kgos gymbeames wheynek, mint a 3kgos mhnes wheynek, viszont adagokra leosztva mindegyik 100 adag, nos az lenne a kérdésem ,hogy szerintetek melyiknek jobb az összetétele? Én nem vagyok valami jàrtas ebben a témàban, ezért lenne szükségem a véleményetekre, most éppen spórolok, esetleg mèg a myproteines impact whey jöhet szöba.előre is köszönöm !
2019. márc. 6. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugye azt vágod, hogy ilyen nincs, hogy 25 meg 30 g egy adag? Nincs ilyen, hogy ez egy adag, ennyi kell. Az az adag amennyire szükséged van.
2019. márc. 6. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem, hogy mennyi lenne az ideális adag , hanem, hogy melyiknek jobb az összetètele .
2019. márc. 6. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Neked mindegy.
2019. márc. 7. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!