Szálkásító diéta?
"A diéta előtt volt egy 3 hónapos kihagyásom az edzés terén."
Az én tippem az lenne, hogy az edzés hatására az izmaid több szénhidrátot (és vele együtt vizet) kötnek meg, ezért lehet, hogy lement mondjuk 2 kiló zsír, de ezt pont ki is egyensúlyozta. Várj 2-3 hetet, ha akkor se csökken a súlyod, kérdezz újra, vagy emeld ki ezt a kérdést, valaki biztos mond majd okosabbat.
Ember. Mitől nincs testsúlycsökkenés őszintén?
Valami nagyon nincs rendben az étrended terén.
Ha kalóriadeficitben vagy, akkor 100% hogy megindul a fogyás. Ez nem csak nálad, minden egyes embernél így van.
Írd le az étrendedet, és a kardió edzéseid számát és megkapod a választ a kérdésedre.
Valamivel több mint egy hónapja csinálom. A pontos rost bevitelt nem tudom, de elég sok zöldséget eszek. Ha emelek a fehérjén akkor több lesz a kalória is ami eddig a lehetséges gond volt hogy nem vagyok deficitben.
Az inzulinrezisztencián gondolkodtam hogy lehet az lehet a gond. Esetleg lecsökkenteni teljesen a szénhidrátot és mellé megemelni a zsírt és inkább ketogén alapokon lenne a diétám. Ha nem lesz változás masfél hét múlva akkor változtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!