Milyen hosszú egy ideális edzés? Nálam fél óra alatt vége is van.
Figyelt kérdés
3*8 ismétlés 2 testrészre tegyük fel.
Ez 6*2 perc edzés de sokat mondok.
Ha nem kellene pihenő, 12 perc alatt véget is érhetne. Pihenőkkel meg súlypakolás miatt legyen fél óra.
Hogy tart másoknak olyan sok ideig? Persze látom hogy sokan beszélgetni is lejárnak stb.
2019. márc. 3. 16:44
11/17 anonim válasza:
fekvenyomas bemelegítés: 20-60-90-120 és a 3*10 széria.
Guggolasnal meg 20-60-90-120-140 és utána kezdesz Edzeni.
12/17 anonim válasza:
Kevés súlyt pakolsz fel, azért pörögsz. Én is elkövettem anno ezt a hibát
13/17 anonim válasza:
Az aktualis edzesterv, aktualis edzesnapjatol fugg. Lehet 40-50' is es lehet 70-80' is. Ket guggolas vagy felhuzas kozott 3-4 perc piheno is van, de pl. egy olyan egesz testes napon, ahol nincs guggolas vagy felhuzas, szuperszettben megvagyok 40' alatt amibol 8-10' bemelegites.
14/17 anonim válasza:
Ahhoz hogy fejlődj is hétről hétre izomcsoportonként 15 széria felett kéne végezned gyakorlatokat. Tehát mellre pl: 8 széria nyomás vízszintes padon.
5 széria nyomás 45 fokon
3 széria tárogatás
én személy szerint mindent heti 2x edzek edzésenként 10 széria izomcsoportonként. Push/pull/leg.
Fél óra semmire nem elég. vagy az intenzitás rovására megy vagy a volumen kevés.
15/17 anonim válasza:
8 munkasor fekvenyomas es utana 8 sor ferde nyomas, raadasul szeriaban? Pont hogy ott van gond az intenzitassal.
16/17 anonim válasza:
*5 sor ferde nyomas, elirtam, lenyegen nem valtoztat.
17/17 anonim válasza:
Nekem van olyan, hogy fél óra csak a felhúzás, egy nehéz napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!