Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nemtudom eldonteni, hogy ami...

Nemtudom eldonteni, hogy ami pici a hasam van az terhesseg után maradt meg vagy zsír?

Figyelt kérdés

Egy éve szültem. Nagyon szépen visszament a hasam 2 hét alatt. De maradt egy kis valami rajta, és olyanom lett ami soha azt hiszem muffin top nak emlegetik..

Hogyan tudom kideriteni, hogy zsír lehet vagy bőr?

150cm vagyok és 47,6kg

Tisztan etkezem.

( se gyors kaja, se cukros üdítők, cukor és feherliszt 3 éve kB 10bol 1x fordul elő az etkezeseimben)

Terhesseg előtt olyan diétát tartottam, amiben több volt a fehérje mint a ch,de most olyan keményen nemtudok edzeni (regen terem, most itthon vannak sulyzoim és fekpad) sok fehérjét viszek be, de feleslegesnek tartom a régi diétát, nem hiszem h most igényel annyit a szervezetem.

Heti 4x 40percet edzek +nyújtás.

Mit gondoltok? Lehet h ennyi has már megmarad nekem?

2019. febr. 27. 22:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Nincs is hasad :S

Komolyan 6 dekát számon tartasz? Egy nap alatt is változik 1-2 kilót a súly.

2019. febr. 28. 08:57
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem tartom annyira számon, csak pont tegnap álltam mérlegre mert vettünk egyet. Utoljára kórházban mereckedtem a szülés napján. 😅

Az a helyzet h képen nem látszik, amire gondolom. Eloben nem ilyen ez. Agyturkasz nem kell köszi. Ha ülök pl 3 kis párnám is van, na régen az sem volt. Ha lehajolok lóg is valami, nem nézem csak érzem h lóg a hasam és ez sem volt eddig.. Ezért Nemtudom h bor vagy kis zsír... Jo lenne tudni. Igaz, fogyni már nem akarok szóval ha zsír akkor ott marad, ha bőr akkor talán visszamegy.

2019. febr. 28. 11:11
 13/22 A kérdező kommentje:

A koldokom környékén körbe van az a rész, amire gondolok. Azta, full hülyének nezhettek. Érzem. Tudom. De higyjetek el nem vagyok az, csak képen tényleg szebbnek tűnik. Szóval ne nézzétek sem testkeo zavarosnak.. Nincs bajom a testemmel, csak szerettem volna tanácsot kérni van e vmi "trükk, amivel megtudom mi h zsír vagy bőr..

[link]

[link]

2019. febr. 28. 11:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Teskép zavarosnak *
2019. febr. 28. 11:18
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem totál beteg vagy, vagy becsavarodtál, hogy egy éve otthon vagy. Menj emberek közé.
2019. febr. 28. 12:03
 16/22 A kérdező kommentje:
Na jó, hagyjuk. Nem vagyok egy itthon ülő anyuka. Egy teljesen normális emberi lény vagyok, aki tippet kért... De itt, ahogy olvasom mindenki hülyének van nézve. Nemtudom miért gondolja mindenki az anyukákról,hogy otthon ülnek és depiznek. De ezen jót szoktam derülni. Mindenesetre szép napot. Szevasztok! :)
2019. febr. 28. 12:35
 17/22 anonim ***** válasza:
85%
Zsír tényleg nincs rajtad, szerintem csak a terhesség alatt megnyúlt bőr így húzódott vissza. De ez még mindig abszolút nem feltűnő, így is szinte alig látni ott bármit. Az a 6 deka pedig tényleg semmi, napi 2 kg testtömeg változás is simán belefér csak abból, hogy mennyit iszol-eszel a nap folyamán. Elképzelhető hogy megmarad, de akkor se ess kétségbe, sokan nem ilyen vékonyak, főleg szülés után.
2019. febr. 28. 15:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Persze. Kétségbe nem esem, csak nemtudtam eldonteni mi lehet. Igazából ennyi. Csak túl lett lihegve. Köszi
2019. febr. 28. 20:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán kicsit nyúltabb a bőröd, minimális zsír, meg gondolom a hasfalad is kicsit elvesztett a tónusából. Mivel edzel, idővel "javul". Bár, ha most kéne strandolnod sem lennél bajban.
2019. márc. 1. 07:59
 20/22 A kérdező kommentje:
Mire helyrejon,kb jön is majd a kistesó. Szval így jártam.. 😅 De elnezve sok anyukát nem érzem magam kétségbe esve kicsit sem. Csak hiányzik a régi formám. Ennyi. Sokat küzdöttem érte,eveket.
2019. márc. 1. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!