Street workout mennyi idő alatt látszik?
Az hogy mikorra látszódik nagyon eltérő, de pár hónap után látszódnia kell a változásnak. Az meg hogy mennyi idő mire belejössz, megint csak eltérő, mert rajtad áll. Van aki hamar ráérez a gyakorlatokra, de van aki fél év után is szabálytalanul csinál sok mindent. Fontos hogy nézz videókat a gyakorlatokról, gyakorold a helyes kivitelezésüket.
Nyugodtan írj ha kérdésed van a street workouttal kapcsolatban.
Én heti 3 SW-tal és számolt étrenddel fél év alatt leadtam 15 kg-ot, még fél év után újabb 3-at.
Gyakorlatilag a nulláról indultam, de már fél év után tetszett az, amit a tükörben látta (nem voltam és most sem vagyok kigyúrt izomállat - 67-68 kg - de azért látszik rajtam, hogy csinálok valamit). Ha komolyabban tolnám, többet edzenék, és több minőségi kaját ennék, még inkább lenne látszata a dolognak.
Ha nekem 44-éves anyukaként fél év alatt kockás lett a hasam akkor egy fiatal fiúnak is menni fog.
Étrend és elszántság- ja és fájni fog itt-ott. Persze ha jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!