A nők nagy része lábon és seggen kívül nem is edz másra?
Figyelt kérdés
2019. febr. 16. 16:50
3/14 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok de edzek combra is amit a férfiak szeretnek hanyagolni. Szerintem gáz ha egy nő csak seggre lábra és hasra edz.
2019. febr. 16. 16:59
4/14 anonim válasza:
A férfiak többségét szerintem a nagy mell és a kerek segg érdekli.
5/14 A kérdező kommentje:
"A férfiak többségét szerintem a nagy mell és a kerek segg érdekli."
Tehát a nők szinte csak arra edzenek amire mondhatni leginkább áll a férfiak himbilimbije?
A nőket a férfiak lába kevésbé érdekli, mégis edzem combra.
2019. febr. 16. 17:13
6/14 anonim válasza:
Akkor te nagyon ügyes vagy. *buksimi
7/14 anonim válasza:
Miért baj, hogy sok csaj csak lábra és seggre edz? Ez neked miért probléma?
8/14 A kérdező kommentje:
"Miért baj, hogy sok csaj csak lábra és seggre edz? Ez neked miért probléma?"
Nem ez a kérdés. Ne másra válaszolj. A kérdés az, hogy: "A nők nagy része lábon és seggen kívül nem is edz másra?"
2019. febr. 16. 17:30
9/14 anonim válasza:
De edzenek, csak kevesebbet.
Formás segg és formás láb. Lapos has. Ennyi kell a kanoknak. Kit érdekel a háta vagy a tricepssze?
10/14 anonim válasza:
kb olyan náluk a láb, mint a férfiaknál a mellbicepsz
Vannak akik csak arra edzenek, de szerencsére látni még néha értelmesebbeket is, akik nem hanyagolják el egyik izmukat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!