Teljesen alapokról milyen gyakorlatokkal építhetem fel a hasizmomat?
35 éves vagyok, 2 szülésen és 1-2 10-20 kg -vagy még talán több is volt - fogyáson túl vagyok. Szóval van némi fölös bőr a hasamon.
Júniusban elkezdtem fogyózni futással. 1-2 hónapig fogyóztam, aztán csak megmaradt a futás. Kábé 8-10kg ment le a fogyókúrával. Azóta lassan olvadnak le a kilók.
68kg-ról indultam és most 55-57kg vagyok. 158cm a magasságom.
Lábam már egész jó, habár még mindig vastagnak érzem, de érzem, hogy izmos - főleg a vádlim. Talán belső combra még lehetne kicsit fogyni, de azt sem tudom, hogyan kéne.
Mindig is cső alakom volt, de most mintha azért kezdene nőiesedni a törzsem. Jó lenne a hasból még faragni.
A karomat is vastagnak érzem, főleg a felkaromat.
A cicim sajnos nagy, kicsit fogyott, előtte is lógós volt, most még kicsit ki is fogyott belőle a töltelék. Már megbékéltem vele, de talán jó lenne valami mell erősítő gyakorlat is.
Március közepén lesz egy kis hasi műtétem. Második gyermekemet sürgősségi császárral hoztam a világra 4 éve. Ahogy elkezdtem futni és fogyni, egy csomót kezdtem el érezni alatta, ami elkezdett fájni, mostanra kiderült, hogy ki kell vágni.
Az elkövetkező pár hétben szeretnék kicsit rágyúrni ezekre a területekre, majd ha már begyógyultam, folytatni.
Sajnos nincsenek eszközeim itthon, és itthon kellene megoldanom.
Illetve egy valamim van: body trimmer, izomerősítő, vagy mi.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!