Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért szidják itt sokan a...

Miért szidják itt sokan a zöld jumbot?

Figyelt kérdés

Én például vékony testalkatú vagyok és nekem nagyon jól működik a jumbo. Nem zsírosodok és a segítségével túl tudtam lépni egy holtponton.

Most azért mert valaki amúgy is dagadt vagy hajlamos ra és eszetlenül ezt issza aztán még dagadtabb lesz az nem a tápkieg hibája...

2019. febr. 3. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok kérdező! Csak leszólni tudod az embereket? Azért, mert valakinek nem az a véleménye, ami Neked is, az miért baj? Meg az, hogy valaki nem dob ki több ezer forintot olyan dolgokra, amit negyed annyiból is ki lehet hozni, ráadásul egészségesebben. Elmondanád?

Persze, ez is lehet nézőpont, hogy ,,nem a csórók sportja". De azt elmondanád, hogy aki például szegényebb az miért ne tudná csinálni a sportot? A zabpehely chnak szerinted mennyibe kerül, a tej/sajt chnak, fehérjének és zsírnak mennyibe kerül? A tojás fehérjének/zsírnak mennyi?

a csirkemell és rizs mennyi?...stb, lehetne még folytatni.

Én például iszok fehérjét, de mindig próbálom úgy csinálni, hogy rendes kajából vigyem be. Ha van időm csinálni tojást, akkor inkább választom azt, mint a porokat és mily' meglepő, de nem vagyok csóró, csak tudod ésszerűen gondolkozni. Látom ez Neked nem nagyon sikerült eddig. 19 évesen ennél kicsit több eszed is lehetne, már megbocsáss....

Kicsit magadba kéne nézned, mert valami nem okés a fejedben.... Amit pedig sajnálok, hogy az ilyen, hozzád hasonló állítólagos ,,sportolók" miatt nézik le a testépítőket. Tényleg csak gratulálni tudok!

2019. febr. 3. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagyunk puhapōcsök akik nem tudnak megenni pár száz kalóriát kajából.
2019. febr. 3. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Odanézz! Csak nem Te vagy az megint?: https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__973..

Mostanában milyen sok kérdés jön ki 19f-el....

Ha Te vagy az (igen), akkor szerintem meg főleg vegyél vissza. Olyanok írtak ide, akik már edzenek egy ideje és több tapasztalatuk van, mint Neked. A válaszoló a legújabb kérdésedben jól írta: szedjél valami kis tesztót, az segíteni fog! Aki így áll hozzá a sporthoz, annak ez a legjobb út (mert ugye csak a külsőségért csináljuk, véletlenül sem az egészségért és mellékesen egy jó, sportos fizikum kialakításáért. Áh, dehogy!). A sztereotípia pedig pontosan rád fog illeni (azaz a nagyképű koxolt izomagy, aki a 20 éves tuningolt BMWvel járkál. Meg azt jobb ha tudod, hogy a kox nem segíti elő az agyi fejlődést! De én is megválaszolom Neked. Nyárig nem leszel naturálban kigyúrt.

Ahhoz kéne 2 év minimum (legyen 1,5), hogy rád lehessen azt mondani, hogy ,,na igen, ő már izmos".

Remélem teszel még ki kérdéseket, mert nagyon jól szórakozok rajtuk! ;)

2019. febr. 3. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem az olcsosag a lenyeg, hanem az ar-ertek arany. A zold jumbo olyan, mintha ferrari arban vennel trabantot.
2019. febr. 3. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!