Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan, mennyi időt edzek,...

Hogyan, mennyi időt edzek, hogy izmosabb legyek?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, 58 kg, 172 cm. Igen, tudom, sovány vagyok, anyagcserémmel van baj, ki lett vizsgálva. Szeretnék izmosabb lenni, valamint "hízni" is, táplálkozásnak már utánaérdeklődtem, hogy milyennek kell lennie ehhez, viszont az edzésben nem nagyon tudott eddig senki segíteni, ezért fordulok hozzátok. Hetente hányszor, mennyi időt kéne edzeni, és egyáltalán milyen gyakorlatokat kéne csinálnom? Mindenre szeretnék edzeni, kéz, láb, felsőtest, nem tudom, mi lehetne hatékony. Heti 1-2x futni fogok, amellé szeretnék rendesen edzeni is. (Eddig is mozogtam, nem lesz ilyen hirtelen indulás, szóval a nehézség nem érdekel, lehet nagyon nehéz is, ha sikerül változnom.) Köszi a segítséget.
2019. febr. 2. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha rendben van a kaja,Akkor heti 3,4 edzést ajánlok,eggy órásat.Azon kivűl nem árultad el hogy otthon szeretnél-e,Edzeni vagy Konditeremben?Ha otthon szeretnél edzeni akkor Csinálj,Egy kezes fekvőtamászt,Egy lábas gugolást,Ezek nagyon hatékony gyakorlatok,Az egy kezes fekvőtámaszban szinte mindegyik izomcsoportod dolgozik,Ugyan igy az egy lábas gugolásban is.Keress rá google-on,Ott több Informáciot is Adnak a sikeres edzés érdekében!
2019. febr. 2. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Az első eredmények azok 6-honap,Után jönnek!
2019. febr. 2. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!